Bitdefender Total Security 2012 – 90 de zile licenta GRATUITA

Iata ca produsele BitDefender 2012 au fost lansate de ceva timp si probabil ca multi le-ati testat deja. Pentru produsul BitDefender Total Security 2012 producatorul desfasoara o promotie speciala cu 90 de zile licenta GRATUITA. Este o oferta mai veche, inca valida, astfel ca vi-o aduc din nou in atentie pentru cei care au ratat-o.

bitdefender 2012

Cea mai recenta versiune a produsului varf de gama de la BitDefender a fost special creata pentru a oferi cea mai sigura, eficienta si prietenoasa experienta.

“Din perspectiva interactiunii utilizatorului cu produsele de securitate, noul mod Auto-pilot este probabil cea mai importanta schimbare. Din momentul in care e pornit, nu mai este generata nicio alerta si toate deciziile sunt luate automat”, a declarat Florin Virlan, Engineering Director, Consumer Products, BitDefender.

“Pentru a raspunde cresterii preocuparilor legate de protectia si disponibilitatea datelor, am operat imbunatatiri semnificative in zona de backup online si am adaugat functionalitati de sincronizare automata a datelor intre computere. Este cu siguranta cel mai performant produs BitDefender de pana acum si asteptam cu nerabdare feedback-ul utilizatorilor din perioada de testare BETA”, a continuat acesta.

Alte schimbari includ functia de Scan Dispatcher, care ruleaza sarcini de scanare (inclusiv scanari recurente ale sistemului) utilizand algoritmi ce identifica perioadele cand incarcarea sistemului este redusa, eliminand astfel impactul procesului de scanare asupra utilizarii curente a sistemului. BitDefender Rescue CD a evoluat, devenind BitDefender Rescue Mode, un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor si dezinfectarea sistemului in situatii critice. Noul Rescue Mode este acum stocat direct pe hard-disk, fiind instalat odata cu solutia de securitate.

Pentru a avea BitDefender Total Security 2012 gratuit timp de 90 de zile accesati link-ul urmator:

https://www.facebook.com/bitdefender?sk=app_260238150659495

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Bitdefender Total Security 2012 – 90 de zile licenta GRATUITA”

  1. ricardo

    Ca sa instalez asa ceva pe statia mea, vreau 2 ani GRATUIT! + 3 beri reci :))))))
    …. sa fie suficient de repede, sa nu ma razgandesc!!! :)))))

Leave a Reply