Descarca BitDefender Total Security 2013 Beta – Testarea a inceput

BitDefender anunta lansarea produsului BitDefender Total Security 2013 Beta, care poate fi evaluat gratuit timp de 60 de zile.

bitdefender 2013 beta

Liderul pieţei locale de soluţii antivirus invită utilizatorii să testeze varianta BETA a generaţiei 2013 şi să contribuie, prin sugestiile lor, la creşterea performanţelor acesteia, şi, implicit, la ridicarea ştachetei calităţii în industria de securitate informatică. Cei mai activi testeri pot câştiga dispozitive de ultimă generație (o tabletă, un laptop, un telefon cu Windows) – și 100 de licenţe Bitdefender 2013.

Principalul diferenţiator al suitei 2013 este browserul integrat Safepay, complet securizat, special conceput pentru tranzacţii bancare online şi cumpărături pe internet. Pentru un maxim de securitate a operaţiunilor, Safepay recunoaşte şi deschide automat paginile pe care se derulează tranzacţii bancare, substituind, practic, browserul folosit în mod obişnuit de utilizator. În același timp, produsul își menține funcționarea silențioasă prin funcția de Autopilot. Aceasta va lua în continuare decizii optime legate de securitate fără a întrerupe munca.
Suita Bitdefender 2013 include, de asemenea, un modul Anti-Theft, prin care utilizatorul deţine controlul asupra terminalului în cazul furtului sau pierderii acestuia, dar și o unealtă extrem de utilă, USB Immunizer, care elimină riscul virusării prin folosirea stickurilor USB infectate.

’’Cu versiunea 2013 a suitei Bitdefender ne-am propus să ne depăşim pe noi înşine şi să creăm un produs de elită pentru cei mai exigenţi consumatori. Ne aflăm acum pe ultima sută de metri şi ne propunem să trecem cu succes de cel mai dificil test, cel al primei întâlniri cu utilizatorii’’, declară Cătălina Albişteanu, Product Manager, Bitdefender.
Alătură-te forţei de elită a celor care testează Bitdefender 2013 la https://beta2013.bitdefender.com/.

Premiile care vor fi acordate celor mai activi testeri includ o tabletă Asus B121 de 12,1 inch, un Ultrabook din aluminiu Acer Aspire S3 de 13,3 inch şi un telefon mobil Nokia Lumia 900 Sim Free. De asemenea, vor fi acordate 100 de licenţe Bitdefender Internet Security 2013.

bitdefender 2013 beta

bitdefender 2013 beta

Pentru a descarca BitDefender Total Security 2013 Beta accesati:
https://beta2013.bitdefender.com

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

21 responses to “Descarca BitDefender Total Security 2013 Beta – Testarea a inceput”

 1. Popescu

  multumesc

 2. catalin

  Nasoala interfata ….
  Credeam ca o s-o schimbe dupa versiunea 2012 …

 3. iulian

  tot nu au bagat un sandbox 🙁

 4. Marius

  De obicei interfata se schimba de la an la an, cred ca este pentru prima oara cand BitDefender pastreaza aceasi interfata de 2 ori

 5. ioan

  Dar perioada beta 2012 s-a incheiat? :)) Nu m-as hazarda sa testez 2013….

  1. virus2009

   Bine mai zici, sunt de aceiasi parere 🙂

 6. Max

  In plus nu este compatibil cu Windows 8 Consumer Preview.La interfata s-au schimbat doar iconitele.

  1. Paul

   Salut!

   Citez de la o persoana din staful Bitdefender:
   “Trecerea la Windows 8 se va face pe parcurs.”

   O zi buna!

 7. iulian

  interfata e destul de OK :-j

 8. derrick

  interfata este acceptabila.poate la versiunea finala o sa o schimbe

 9. Claudiu

  Cel mai bun produs de pana acum, m-a impresionat in special Bitdefender SafePay care iti deschide un browser securizat bazat pe Chrome 17…Eu zic sa il testati ca nu aveti ce pierde. Have fun !

  1. ocsi

   “… m-a impresionat in special Bitdefender SafePay care iti deschide un browser securizat bazat pe Chrome …” – nu prea inteleg de ce te-a impresionat (si nu simplu, ci in mod special)! Nu e nimic nou … chestia asta o are si Avast de vreun an de zile (si nu numai Avast)..

   1. Cristian Amarie

    @ocsl Avast deschid doar un Chrome si atit, nu e separat in alt desktop, pur si simplu deschizi task manager si dai drumul la explorer. Cu SafePay nu ai cum sa faci asta (pe linga printscreen care e blocat, nu poti pune hooks pe process s.a.m.d.). Eu zic ca e un pic mai bine, parerea mea, evident 🙂

    1. ocsi

     – “SafeZone creates a private and isolated virtual window on your desktop for safely making your sensitive financial transactions when shopping or banking online.” – Avast

     – “The avast! SafeZone (https://support.avast.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=712) is a special web browser in avast which allows you to browse the web in a private, secure environment, invisible to the rest of your system.

     If you do your banking or shopping on-line, or other security-sensitive and financial transactions, you can be sure that your personal data cannot be monitored by spyware or key-logging software. Unlike the avast! Sandbox, which is intended to keep everything contained inside so that it cannot harm the rest of your system, the SafeZone is designed to keep everything else out.The SafeZone includes some other security features in addition to the basic “inside out” sandbox, such as vpn service,secure DNS etc.” – wilderssecurity

     – “SafeZone va fi o alta noutate adusa produselor Avast 6. Aceasta este o functie unica ce va permite sa rulezi sesiuni separate de restul programelor care ruleaza in acelasi timp, totul intr-un mediu sigur.
     Schimband pe modul SafeZone, vei avea un al doilea desktop unde poti sa-ti faci tranzactiile online fara riscul de a fi monitorizat de spyware sau keylogger.” – Faravirusi

     – “Safe zone: Functie unica ce permite rularea mai multor sesiuni intr-un mediu sigur. Exact ca si la Kaspersky, utilizatorul va avea un al doilea desktop complet izolat ce nu poate fi interceptat de un program malware, spyware sau keylogger. Astfel , parolele, tranzactiile bancare si conturile personale sunt in siguranta.” – shvoong

     1. Cristian Amarie

      Nu ai citit atent ce am scris. Dupa cum spuneam – stiu ca Avast au un desktop care ruleaza un chrome (ca doar l-am evaluat si eu, iti dai seama). Da un task manager/explorer si vezi ce se intimpla. Nu am zis ca nu au, ci doar ca se poate si mai bine.

 10. Max

  Eu am intrebat pe forumul Bitdefender asta.La safe pay este un bug ca cand deschzi o pagina bancara cu ea se vede un ecran negru si nimic altceva.

  1. Cristian Amarie

   Adica nu apare browserul, doar desktop-ul cu wallpaper negru si atit, vrei sa spui? Pui un bug report pe beta testing sa vedem ce s-a intimplat? Multumesc.

 11. Stefan

  Mai am 60 de zile din trialul de 90 din Total 2012. Dupa, bag 2013:)

 12. th3m

  SafePay-ul BitDefender nu este un concept nou. Kaspersky de cel putin 2 generatii are asa ceva in produsele consumer.

 13. Nelu B

  BitDefender este branza buna in burduf de caine.Foarte buna protectie,foarte buna detectie(comparativ cu altele) dar…creaza probleme in sistem.Il franeaza cu toate ca are consum mic,unele programe nu se deschid odata cu startul sistemului.Acestea au fost la 2012.Cum functioneaza 2013 din punctul de vedere al impactului cu sistemul,stie cineva?

 14. Popescu

  Eu l am instalat si nu am avut probleme (ca si versiunea 2012). Deocamdata nu am ce sa ii reprosez.

Leave a Reply