Iata cum se fac reportajele si transmisiunile in direct. Cum sa dai un vant de 60 de km/ora

Nu are legatura cu securitatea IT, insa ceea ce veti vedea este prea comic si in acelasi timp prea trist pentru felul in care se face jurnalismul in Romania, incat nu am putut sa nu va amuz putin.

Iata cum relateaza un reporter o “furtuna” de nisip pe malul marii… de fapt chiar si relateaza ar trebui sa aiba ghilimele.

Datorita faptului ca iRealitatea TV a semnalat faptul ca aceasta filmare “exceptionala” incalca drepturile de autor… voi lasa link spre site-ul care a postat stirea originala:
https://www.paginademedia.ro/2012/05/gafa-de-zile-mari-un-reporter-zelos-sau-cum-sa-dai-un-vant-de-60-kmora

Tot acolo gasiti si scuzele penibile ale postului mai sus mentionat!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Iata cum se fac reportajele si transmisiunile in direct. Cum sa dai un vant de 60 de km/ora”

 1. Andi

  Genial! :))))

 2. Daniel

  au sters link-ul

 3. theddm

  Pai mi se pare ceva normal. De la Irealitatea TV trebuie sa te astepti la orice.

 4. cobra

  Asta mi-aduce aminte de un moment transmis de cei de la ProTV cu vreo 15 ani în urmă. Eram la o festivitate de premiere, reporterii ProTV au venit pe la sfârşitul activităţii, au tras repede câteva cadre cu cei care mai devreme fusesem pe podium, şi-au umflat maţul cu bunătăţile puse la dispoziţie, iar la televizor au asociat la această filmare un comentariu despre cât de coruptă este instituţia în care lucram. Mi-au ieşit vorbe în localitatea natală că aş fi şi eu unul din corupţi.
  Le-am umplut frigiderul acestora pe 20 ani. Nişte jeguri. De fapt, cu extrem de rare excepţii, ziariştii sunt nişte oligofreni din punct de vedere profesional.

 5. calin

  ce oameni prosti =)). Suntem condusi tot de prosti si rezultatu se vede. au talent da nu ca reporteri unii ci la circ :))

Leave a Reply