Kaspersky Antivirus 2011 for Mac – licenta GRATUITA timp de 6 luni

 

Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac protejeaza sistemul de operare Apple Mac OS X de virusi, viermi informatici, cai troieni, spyware, adware, bots, precum si de malware-ul raspandit prin intermediul site-urilor de phishing. Acesta foloseste multiple tehnologii de securitate, precum bazele de date cu semnaturi – atat pentru Mac, cat si pentru Microsoft Windows sau Linux –, analiza euristica, dar si tehnologiile revolutionare de tip „cloud”.

kaspersky mac 2011 gratuit

„Popularitatea Mac-urilor este in continua crestere, fapt ce determina o inmultire a amenintarilor informatice care ataca platforma de operare Mac OS X”, spune Vartan Minasyan, Senior Product Manager la Kaspersky Lab. „Conform ultimelor tendinte, malware-ul este creat pentru furtul datelor personale, de aceea consideram ca utilizatorii au nevoie de protectie maxima in acest sens. Acesta este si motivul pentru care suita noastra de securitate pentru Mac identifica si elimina programe periculoase care tintesc si alte platforme, ca Windows sau Linux. Utilizatorii nostri pot sta linistiti pentru ca nu vor raspandi malware capabil sa atace computerele prietenilor care folosesc alte sisteme de operare”, completeaza acesta.

Tehnologiile de tip „cloud” ofera posibilitatea detectiei pe baza de reputatie, metoda care creste semnificativ eficienta in identificarea si eliminarea programelor periculoase, numarul rezultatelor fals-pozitive fiind redus la minimum. Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac se conecteaza automat la serverele companiei, ce contin cele mai noi informatii referitoare atat la tipurile de malware raspandite, cat si la paginile web infectate sau create de infractorii cibernetici pentru frauda. Astfel, optiunea Kaspersky URL Advisor marcheaza adresele URL suspecte si ofera utilizatorului detalii despre originea paginii respective si riscurile la care se expune vizitand-o. Kaspersky URL Advisor se integreaza cu browser-ele Safari, Mozilla Firefox si Google Chrome.

Pentru a obtine licenta GRATUITA timp de 6 luni accesati site-ul urmator si completati cele doua campuri cu: Adresa de Email si codul CAPTCHA indicat in dreapta. La final apasati butonul verde.

https://www.kaba365.com/4985100.asp

Veti primi licenta prin email. (Verificati si folderul “Spam”)

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Kaspersky Antivirus 2011 for Mac – licenta GRATUITA timp de 6 luni”

  1. virus2009

    Iarasi o promotie pentru cei din china 🙂

  2. Laurentiu

    Eu nu am reusit sa gasesc de unde sa il downloadez, poate me ajuta cineva. Multumesc.

  3. ANM

    am si eu o intrebare , antivirusul este in limba chineza ?? XD

Leave a Reply