Kaspersky PURE 2.0 Total Security, pret special in luna iunie

Kaspersky PURE 2.0 Total Security, soluţia completă pentru securizarea sistemelor PC de acasă, este disponibilă la un preţ special, cu până la 35% mai mic, în perioada 30 mai – 30 iunie. Promoţia se aplică tuturor licenţelor Kaspersky PURE 2.0 – valabile un an, pentru unul, trei sau cinci PC-uri – comercializate prin reţeaua de parteneri ai Kaspersky Lab, atât retail, cât şi online.

 „Se spune că nicăieri nu suntem mai în siguranţă ca acasă”, afirmă Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Analiza Kaspersky Lab pentru anul 2011 ne arată că, din totalul malware-ului descoperit anul trecut, 21% provine de pe reţelele sociale, 22% din rezultatele afişate de motoarele de căutare şi 31% din conţinutul video disponibil online. Folosind Kaspersky PURE 2.0 Total Security, chiar şi online suntem acasă. Securizarea vieţii noastre digitale pleacă de la computerele pe care le folosim în familie, deoarece pe ele stocăm tot ceea ce este important pentru noi, de la fotografii şi filme, până la documente şi informaţii personale”, completează Cimpoeşu.

Aceeaşi analiză ne mai spune că, în 2011, frecvenţa atacurilor web care ţinteau computerele utilizatorilor a fost de 1800/minut, respectiv 108.035/oră. De asemenea, în perioada ianuarie – aprilei 2012, 30%* dintre utilizatorii români au fost atenţionaţi de programele antivirus cu privire la existenţa unor infecţii pe computerele lor.

Kaspersky PURE 2.0 Total Security combină tehnologii de protecţie a identităţii, parolelor şi a fişierelor multimedia, precum şi un modul special pentru supravegherea activităţii online a copiilor, fiind o soluţie ideală pentru sistemele PC de acasă.

Suita Kaspersky PURE 2.0 Total Security a fost lansată în România la finalul lunii aprilie. Aceasta vine cu funcţionalităţi noi şi îmbunătăţite, comparativ cu versiunea anterioară, şi protejează utilizatorii individuali de viruşi, spyware, troieni, spam, hackeri, viermi, rootkit-uri şi alte ameninţări informatice periculoase. În acelaşi timp, soluţia se actualizează automat, nu deranjează utilizatorul cu solicitări inutile şi nu blochează resursele computerului.

Kaspersky PURE 2.0 Total Security are la bază abordarea hibridă a securităţii, adică suita foloseşte – pe lângă metodele de protecţie tradiţionale, pe bază de semnături – cele mai noi tehnologii cloud şi de protecţie proactivă, pentru a oferi un răspuns mai rapid şi mai eficient la ameninţările informatice, care devin din ce în ce mai complexe.

În perioada 30 mai – 30 iunie, preţurile recomandate pentru Kaspersky PURE 2.0 Total Security sunt de 219 lei pentru 1 PC/1 an, 265 lei pentru 3 PC-uri/1 an şi 350 lei pentru 5 PC-uri/1 an.

Mai multe detalii referitoare la noua promoţie sunt disponibile aici: https://www.kaspersky.ro/pure/.

* Statistici extrase din Kaspersky Security Network î̂n perioada ianuarie-aprilie 2012

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply