Peste 20.000 carti cu reducere intre 30% si 75% reducere pana pe 15 iunie!

Mircea Eliade spunea: “Lectura este, pentru omul modern, un viciu sau o osanda. Citim ca sa trecem examenele, sa ne informam sau citim din profesiune. Ma gandesc insa ca lectura ar putea implica si functii mai nobile, adica mai firesti.

Inainte de internet si epoca telefoanelor mobile a existat CARTEA. Cultura, stiinta si informatia veritabila se gasesc doar intr-o carte si este trist ca in ziua de astazi cititul este ceva uitat aproape cu totul.

Cine nu-si doreste o zi placuta de vara, cand stand intins pe o patura poate lectura o carte favorita? Sau cine nu viseaza sa stea pe un sezlong, la umbra sau in fata semineului citind ceva de calitate, detasat de stressul cotidian?

Iata ca acum, eMAG redescopera placerea lecturii si gasiti in oferta sa peste 20.000 carti de la aproape toate editurile: All, Humanitas, Corint, Rao, Polirom, Niculescu, Teora, Ed. Didactica si Pedagogica etc.

Ceea ce este insa extroardinar: toate cartile au reducere intre 30 si 75% pana pe 15 iunie! Este o oferta de care ar trebui sa profitati atat timp cat este valabila.
carti reducere
Fie ca este vorba de Literatura Universala, Carti pentru copii sau Enciclopedii si cultura generala fiecare va gasi ceva pe gustul sau.

Mai mult, exista chiar si Carti audio (audiobook) si din domeniul IT&C, de care cu siguranta sunteti cu totii interesati vizitand site-ul nostru.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply