BitDefender Total Security 2013 – 75% reducere la precomanda

BitDefender a lansat de curand versiunea 2013 Beta a produsului de securitate BitDefender Total Security 2013.
Iata ca acum SoftPedia are o oferta speciala la achizitionarea unei licente: primesti 75% reducere – doar 20 RON pe an.
Cumperi acum, folosesti versiunea 2012 si primesti gratuit versiunea 2013 cand se va lansa (in 1-2 luni).

bitdefender 2013 beta

Liderul pieţei locale de soluţii antivirus invită utilizatorii să testeze varianta BETA a generaţiei 2013 şi să contribuie, prin sugestiile lor, la creşterea performanţelor acesteia, şi, implicit, la ridicarea ştachetei calităţii în industria de securitate informatică. Cei mai activi testeri pot câştiga dispozitive de ultimă generație (o tabletă, un laptop, un telefon cu Windows) – și 100 de licenţe Bitdefender 2013.

Principalul diferenţiator al suitei 2013 este browserul integrat Safepay, complet securizat, special conceput pentru tranzacţii bancare online şi cumpărături pe internet. Pentru un maxim de securitate a operaţiunilor, Safepay recunoaşte şi deschide automat paginile pe care se derulează tranzacţii bancare, substituind, practic, browserul folosit în mod obişnuit de utilizator. În același timp, produsul își menține funcționarea silențioasă prin funcția de Autopilot. Aceasta va lua în continuare decizii optime legate de securitate fără a întrerupe munca.
Suita Bitdefender 2013 include, de asemenea, un modul Anti-Theft, prin care utilizatorul deţine controlul asupra terminalului în cazul furtului sau pierderii acestuia, dar și o unealtă extrem de utilă, USB Immunizer, care elimină riscul virusării prin folosirea stickurilor USB infectate.

’’Cu versiunea 2013 a suitei Bitdefender ne-am propus să ne depăşim pe noi înşine şi să creăm un produs de elită pentru cei mai exigenţi consumatori. Ne aflăm acum pe ultima sută de metri şi ne propunem să trecem cu succes de cel mai dificil test, cel al primei întâlniri cu utilizatorii’’, declară Cătălina Albişteanu, Product Manager, Bitdefender.
Alătură-te forţei de elită a celor care testează Bitdefender 2013 la https://beta2013.bitdefender.com/.

Premiile care vor fi acordate celor mai activi testeri includ o tabletă Asus B121 de 12,1 inch, un Ultrabook din aluminiu Acer Aspire S3 de 13,3 inch şi un telefon mobil Nokia Lumia 900 Sim Free. De asemenea, vor fi acordate 100 de licenţe Bitdefender Internet Security 2013.

Pentru a beneficia de promotia pentru BitDefender Total Security 2013 accesati:
https://www.softpedia.com/get/Antivirus/BitDefender-Total-Security.shtml

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “BitDefender Total Security 2013 – 7510 reducere la precomanda”

 1. ropetili

  La mine se reincarca pagina automat in continuu. Nu prea pot sa fac nimic ca sa cumpar.

 2. Cosa Nostra

  Din pacate si la mine…incerc cu diferite browsere …

 3. Cosa Nostra

  ATENTIE !!!!

  Acest link este foarte dubios…redirectioneaza la nesfarsit pagina dupa care indoieste pretul in shopping cart la fiecare redirectionare. Desi am Kaspersky instalat, am vazut la procesele sistemului ceva gen “easy redirect ” care inca nu stiu la ce apartine.

  Deci nu v/as sfatui sa va introduceti datele bancare acolo…!!!

 4. happyday

  Eh si voi…putina rabdarica…asteptam de o vesnicie eliminarea bugurilor din program, vreti sa le iasa faza cu pagina promotionala din prima? 😀

 5. Moroi

  Nu inteleg de ce este 2013, cand din 2012 mai sunt 6 luni ? E gata anul ? E aproape de sfarsit?

  Suntem abia la jumatatea lui si in goana dupa lovele astia au scos 2013 ? Dar de ce nu 2015 , sa stim o socoteala macar ? Marketingul asta abuziv, din punctul meu de vedere e jenant dupa un timp. E gretos Tin minte ca si pe 2012 l-au scos prin undeva prin septembrie 2011. Acum scot in iunie? Ce urmeaza? in Ianuarie 2013, vor scoate 2014 ? Sa fim seriosi …

 6. Paul

  Salut Moroi!

  Stai linistit ca nu ii intrec pe cei de la Gdata la scos versiuni, ca sa fiu putin rautacios, cei de la Gdata in loc de Revelion sarbatoresc lansarea noii versiuni.

  Salut Happy!

  De cand nu ai mai incercat Bitdefender? Ultima versiune merge brici.

  O seara placuta!

 7. CORNEL

  Mi se pare mie sau e o greseala in articol (poate fac eu ceva gresit)? Cand accesez acea pagina, imi apare la pret 19.95 USD, adica rotunjit, 20 USD nu 20 RON cum scrie in articol. Ceva nu merge bine la mine? Sau e greseala “de tipar” ? Intreb pentru ca eu chiar sunt curios. La 20 RON pe an, chiar se merita. 20 USD, nu prea, pentru ca am Avira Premium mai ieftin de atat.

 8. sandu radu

  NU merge dom-le’

 9. ropetili

  Din câte văd, în momentul postului meu, oferta este deja dată trecutului. Mă duce la BitDefender 2011. Cred că a fost ori o greșeală, ori ceva ascuns pentru a vedea cum reacționează lumea la un astfel de preț.

 10. Okuma

  Nu prea inteleg cum functioneaza? A reusit cineva ?

Leave a Reply