Windows Instant Scanner – Elimina acest antivirus fals VIDEO

Windows Instant Scanner

Windows Instant Scanner, cunoscut si sub numele Windows Privacy Counsel, Windows Custom Safety, Windows Privacy Module, Windows Maintenance Suite, Windows PC Aid, Windows Safety Wizard, Windows TurnKey Console sau Windows Malware Firewall, este un antivirus fals ce face parte dintr-o familie numeroasa de rogue care isi schimba frecvent numele si executabilul dar care fac aproximativ aceleasi lucruri, avand interfete identice.

Devirusare:

Copiati taskmgr.exe din System32 pe Desktop si redenumiti-l in explorer.exe
Dublu click > inchideti procesul virusului: protector-frnk.exe

Start > Run > %appdata% si Enter
Stergeti cele doua fisiere ale virusului dupa cum este indicat in clipul de mai jos:

Security Evangelist

One response to “Windows Instant Scanner – Elimina acest antivirus fals VIDEO”

 1. Claudiu

  Salutare !

  Stiu ca postarea mea nu prea are legatura cu subiectul si de aceea imi cer scuze de la inceput !! Dar am o mica problema , la IE 8. Am vrut sa deschid IE-ul dupa o luna sa vad cum se mai comporta si daca este , sa-i fac si ceva update la adddon . Dar cand sa-l deschid ie-ul ma intreaba daca vreau sa revin la sesiunea anterioara , iar eu am spus ca da ! Si imediat s-a inchis ! Am reancercat sa-l deschid de 3 ori si de fiecare data , se deschide o secunda si dupa aia se inchide ! Ciudata treaba fiindca am update-tul de sistem la zi , dar sincer nu am mai scanat cu antivirusu si asta de o saptamana !
  Folosesc CIS Pro 2012 . Celelalte browsere merg ca unse ! Interesanta treaba , eu ne folosind IE 8 , decat maxim de doua ori pe luna . Maine trag o scanare…

  Pe de alta parte , eu nu inteleg de ce cmdagent.exe scaneaza ca nebunu , instalarea updatet-urilor de sistem ! Cmdagent.exe fiind executabilu antivirusului , prezent in Task Manager . De fapt scaneaza si instalarea altor updatet-uri ale unor aplicati legitime ( adobe , google , hp) ! Indiferent cum setez CIS PRO el tot face asta . La avp.exe , executabilu de la KIS 2012 nu am vazut asta !
  CIS PRO ar trebui sa nu scaneze instalarea unor updatet-uri ale unor aplicati uzuale ! In rest CIS PRO este bunicel , chiar bun , in afara de suportu tehnic.

  Iertare pentru postarea foarte lunga .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.