Important – Atac de tip phishing asupra clientilor Credit Europe Bank

Se raspandeste un nou tip de email-uri de tip phishing ce vizeaza clientii Credit Europe Bank Scopul sau este de a induce in eroare si de a fura date personale si apoi sumele de bani din contul bancar.

Subiectul email-ului este: “Mesaj Important” sau “Important” si pretinde a fi trimis de la adresa: info@bancatransilvania.ro

Continutul sau este urmatorul si este identic (inclusiv greseala subliniata) cu cel trimis de curand pentru clientii Unicredit Tiriac Bank si Banca Transilvania, ceea ce denota aceeasi sursa a atacurilor:

Stimate client Credit Europe Bank,

Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile noastre online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.

Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata a Credit Europe Bank.

Administratia va solicita sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si isi exprima recunostinta pentru cooperarea dvs. .

© 2006-2012 Credit Europe Bank. Toate drepturile rezervate.

Link-urile de pe textul “Click aici” difera si sunt inactivate destul de rapid, in general fiind reprezentate de adrese de genul: https://213.207.152.54/europe/

NU dati click pe aceste link-uri si NU introduceti date personale pe alt site decat cel oficial!

Multumesc lui Farcas Gelu Danut pentru atentionare!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply