Bitdefender Total Security 2012 – 90 de zile licenta GRATUITA

Iata ca produsele BitDefender 2012 au fost lansate de ceva timp si probabil ca multi le-ati testat deja. Pentru produsul BitDefender Total Security 2012 producatorul desfasoara o promotie speciala cu 90 de zile licenta GRATUITA. Este o oferta mai veche, inca valida, astfel ca vi-o aduc din nou in atentie pentru cei care au ratat-o.

bitdefender 2012

Cea mai recenta versiune a produsului varf de gama de la BitDefender a fost special creata pentru a oferi cea mai sigura, eficienta si prietenoasa experienta.

“Din perspectiva interactiunii utilizatorului cu produsele de securitate, noul mod Auto-pilot este probabil cea mai importanta schimbare. Din momentul in care e pornit, nu mai este generata nicio alerta si toate deciziile sunt luate automat”, a declarat Florin Virlan, Engineering Director, Consumer Products, BitDefender.

“Pentru a raspunde cresterii preocuparilor legate de protectia si disponibilitatea datelor, am operat imbunatatiri semnificative in zona de backup online si am adaugat functionalitati de sincronizare automata a datelor intre computere. Este cu siguranta cel mai performant produs BitDefender de pana acum si asteptam cu nerabdare feedback-ul utilizatorilor din perioada de testare BETA”, a continuat acesta.

Alte schimbari includ functia de Scan Dispatcher, care ruleaza sarcini de scanare (inclusiv scanari recurente ale sistemului) utilizand algoritmi ce identifica perioadele cand incarcarea sistemului este redusa, eliminand astfel impactul procesului de scanare asupra utilizarii curente a sistemului. BitDefender Rescue CD a evoluat, devenind BitDefender Rescue Mode, un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor si dezinfectarea sistemului in situatii critice. Noul Rescue Mode este acum stocat direct pe hard-disk, fiind instalat odata cu solutia de securitate.

Pentru a avea BitDefender Total Security 2012 gratuit timp de 90 de zile accesati link-ul urmator:

https://www.facebook.com/bitdefender/app_118554158281905

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “Bitdefender Total Security 2012 – 90 de zile licenta GRATUITA”

 1. kuku

  bine ar fi sa sdi mearga….
  a cata oara….

 2. zame77

  Domule Radu,da’ ceva AVG Internet Security este? Sau Kaspersky Internet Security ? Da’ mai lungi de 3 luni ca zapacim pc-ul ! VA ROG !

  1. happyday

   Uite solutia pentru tine :
   fa-ti un cont la Bank of America si ai gratuit McAfee IS un an de zile https://www2.bankofamerica.com/promos/jump/mcafee/?dbgredir=&statecheck=CA 😆

 3. zame77

  Multumesc, frumos insa nu imi place ce am auzit despre McAfee !

 4. adomni

  Avast Antivirus 1Year Free Genuine Key: https://www.avast.com/registration-free-antivirus.php

  1. virus2009

   Avast free, e promo , luati cu incredere 😛

 5. dany

  Nu-mi place acest soi de antivirus ia prea multe resurse,trebuie sa mai lucreze la el ceva,aceasta-i parerea mea sper sa nu se supere altii!

  Pe linga el si kasperski ia multe resurse la scanare,amindoi sa ia de mana!

 6. daniel 213113

  Salut – sper ca nu e bitdefenderul asta ca si ” arhiva porgram antivirusi” care mia sters 🙁 !!!!!!!!!!!!! Windosul la cati virusi am avut …. si da cred ca acel ” auto pilot ” e bun, munai sper sa nu ma trezesc ca la o vreme nu imi mai merge windosul caci “auto pilot nebun” o ia “auto razna”.

Leave a Reply