Kaspersky Lab a incheiat un parteneriat de distributie cu PolyComp Bulgaria

Kaspersky Lab si PolyComp au incheiat un parteneriat pentru distribuirea solutiilor de securitate pe piata din Bulgaria. Atat produsele destinate companiilor, cat si cele pentru utilizatorii individuali vor fi disponibile prin reteaua de partneri PolyComp, online si in retail.

„Noul parteneriat semnat cu PolyComp face parte din strategia de consolidare a pozitiei Kaspersky Lab pe piata din Bulgaria”, spune Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. „Tehnologiile Kaspersky Lab ofera companiilor – indiferent de marimea sau domeniul lor de activitate – si utilizatorilor individuali protectie superioara impotriva atacurilor informatice complexe. Acum, prin intermediul retelei PolyComp, produsele noastre sunt mai aproape de utilizatorii bulgari.”, completeaza Cimpoesu.

PolyComp Ltd. este o companie bulgara de distributie a produselor IT hardware si software. Aceasta ofera partenerilor ei training-uri specializate, servicii de consultanta, programe speciale de marketing si suport logistic.

„Acordul incheiat intre PolyComp si Kaspersky Lab ne da oportunitatea de a oferi partenerilor si clientilor nostri unele dintre cele mai avansate solutii de securitate informatica, alaturi de un portofoliu variat de servicii, creat pentru perspective noi si de lunga durata in business”, afirma Nadejda Genova, Director al PolyComp.

Kaspersky Lab este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate endpoint din lume. Compania a fost recent premiata de AV-Test.org pentru calitatea produselor sale, recunoastere care se alatura premiilor obtinute din partea AV-Comparatives si West Coast Labs de-a lungul timpului. Kaspersky Lab ofera tehnologii avansate de protectie anti-malware, inclusiv tehnologii cloud si de control al aplicatiilor, functii proactive ca scanarea de vulnerabilitati, precum si controlul dispozitivelor externe si al politicilor de retea, inventarierea hardware & software si diagnosticarea de la distanta, toate administrate centralizat. Clientii Kaspersky Lab din Europa sunt de marimi diferite, cu infrastructuri IT de zeci de mii de computere, pana la companii mijlocii si mici, suitele de securitate fiind usor de adaptat la nevoile fiecarei organizatii in parte.

Solutiile Kaspersky Lab sunt deja disponibile in reteaua de distributie PolyComp.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply