BitDefender 2013 a fost lansat in versiune finala – Descarca-l si testeaza-l acum!

BitDefender anunta lansarea produsului BitDefender Total Security 2013, versiunea finala, care poate fi evaluat gratuit timp de 30 de zile.

bitdefender 2013

Principalul diferenţiator al suitei 2013 este browserul integrat Safepay, complet securizat, special conceput pentru tranzacţii bancare online şi cumpărături pe internet. Pentru un maxim de securitate a operaţiunilor, Safepay recunoaşte şi deschide automat paginile pe care se derulează tranzacţii bancare, substituind, practic, browserul folosit în mod obişnuit de utilizator. În același timp, produsul își menține funcționarea silențioasă prin funcția de Autopilot. Aceasta va lua în continuare decizii optime legate de securitate fără a întrerupe munca.

Suita Bitdefender 2013 include, de asemenea, un modul Anti-Theft, prin care utilizatorul deţine controlul asupra terminalului în cazul furtului sau pierderii acestuia, dar și o unealtă extrem de utilă, USB Immunizer, care elimină riscul virusării prin folosirea stickurilor USB infectate.

’’Cu versiunea 2013 a suitei Bitdefender ne-am propus să ne depăşim pe noi înşine şi să creăm un produs de elită pentru cei mai exigenţi consumatori. Ne aflăm acum pe ultima sută de metri şi ne propunem să trecem cu succes de cel mai dificil test, cel al primei întâlniri cu utilizatorii’’, declară Cătălina Albişteanu, Product Manager, Bitdefender.

Pentru a descarca BitDefender 2013 accesati:
Bitdefender Total Security 2013 Final:
https://download.bitdefender.com/windows/in…r_tsecurity.exe

Bitdefender Internet Security 2013 Final:
https://download.bitdefender.com/windows/in…r_isecurity.exe

Bitdefender Antivirus Plus 2013 Final:
https://download.bitdefender.com/windows/in…r_antivirus.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

17 responses to “BitDefender 2013 a fost lansat in versiune finala – Descarca-l si testeaza-l acum!”

 1. alexandru

  cel mai bun antivirus. si ma mandresc ca are radacini din Romania.

 2. nelu b

  Merge licenta de la BD 2012 promotia aceea de 90 de zile?

 3. nelu b

  @Radu “Pentru a descarca BitDefender Total Security 2013 accesati:
  https://www.bitdefender.com/?sm_id=SM“.
  De unde se poate downloada totus?

 4. nelu b
 5. nelu b

  nu exista si versiunea pt 64k?

 6. brit

  Arata bine dar nu se comporta la fel de bine. Pe acelasi calculator bitdefender int sec 2012 scana de 4 ori mai repede,adica la un hard de 500 GB dura, cu 2012, cam 45 minute iar cu 2013 cam 3 h 45 min.Deasemenea degeaba l-am setat sa nu scaneze cd-uri sau stikuri decit dupa ce intreaba, pentru ca el face ce stie fara sa mai intrebe.Parerea mea ca din anumite motive stiute doar de cei de la softwin, s-au grabit sa promoveze versiunea 2013 cind inca mai aveau ceva de lucru. Si asta doar la prima vedere.

 7. nelu b

  @brit Ai incercat sa scanezi si a doua oara sa vezi cat dureaza?

 8. virus2009

  Nu scapa nici aceasta versiune de probleme bine cunoscute cu care ne-am obisnuit . Pina de Craciun rezolva ei toate bug-urile aparute/raportate de “cobaii” ce ii au , clientii. Rusinica.

 9. kosuteru

  S-a anuntat vreo data de lansare pentru produsele Norton 2013 ?

 10. Cosa Nostra

  Vad ca schimbat acel icon tray. La mine este un B alb in bara…cam ciudat…
  Si la voi e la fel ?

 11. Paul

  Salut Cosa Nostra!

  Intradevar tray icon-ul este schimbat. Inca mai sunt buguri semnalate pe feedback, eu personal am 4 buguri semnalate care inca nu sunt rezolvate.

  Acuma incerc GData IS 2013 merge brici, nu am gasit un bug, nimic, ceva ce sa ii reprosez, suportul de nota 10, am trimis un mesaj, iar in aproximativ 1 ora mi-au raspuns. Singuru lucru care nu imi place e ca nu dispun de un forum pentru utilizatori.

  Consum de resurse acceptabil, aproape ca celor de la Kaspersky, consuma cam 98, dar sistemul ii aloca 331(cu toate procesele, 7 la numar). La Kaspersky IS 2013, e cam acceasi poveste. Nu am un sistem super mega performant, ci unul modest.

  O zi buna!

  1. Cosa Nostra

   Multumesc si eu.
   Sper sa se remedieze.

 12. Fryn

  L-am instalat, in prealabil am dat jos BIS 2012. Vreau sa spun ca consuma mult. La mine toate procesele insumeaza cam 100 Mb, daca vad eu bine, cam la fel cu KIS-ul

 13. Qlimax

  La mine merge brici…cel putin pana acum nici o problema!

 14. Paul

  Salut!

  Am revenit cu un replay la postul meu anterior, am dezactivat la Gdata motorul A(Bitdefender) si am activat doar motorul B(Avast), consumul de resurse sa redus extrem de mult, de la 331(cat ii aloca sistemul) a scazut la 78.

  Sunt foarte multumit de aceasta suita!

  O zi buna!

 15. andrei

  instalat atat pe 32 cat si pe 64 biti merge foarte bine nici nu il simt , in idle consuma 13mb ram fiind 2 procese si updater-ul inca 2 mb. l-am testat pe malwaredomainlist si din 20 de site-uri a blocat 18, ceea ce e bine

 16. andrei

  @fryn mai verifica odata , e posibil sa isi fi facut un update mai mare , l-am testat pe win7 x64 si unul x32 si nu am avut mai mult de 30mb in idle

Leave a Reply