Concursul G Data 2013 se prelungeste cu doua zile

g data totalprotection 2013Faravirusi si Software ABC va ofera 10 licente antivirus G Data 2013 (5 licente InternetSecurity 2013 si 5 licente TotalProtection 2013).

Pentru ca toti cei care doreau sa se inscrie si nu au facut-o din diverse motive sa aiba timp sa o faca, prelungim concursul cu doua zile, pana pe 14 iulie inclusiv. Detali la finalul articolului.

Cum puteti participa la concurs?

Raspundeti la intrebarile de mai jos pentru a intra in cursa pentru una dintre cele 10 licente. Incadrarea la una dintre cele doua versiuni va fi facuta pe baza evaluarii raspunsului de la intrebarea 2. Cele mai interesante raspunsuri vor avea cele mai mari sanse de a castiga cele 5 licente GD TotalProtection, iar raspunsurile mai putin interesante vor fi directionate in cursa pentru castigarea unei licente GD InternetSecurity.

Intrebari:
1. Care sunt diferentele dintre G Data InternetSecurity si TotalProtection?

2. Cat de important este modulul Data Safe preluat de G Data TotalProtection 2013 de la G Data NotebookSecurity 2012?

3. Cum se numeste modulul integrat in produsele InternetSecurity (cel mai popular produs din gama) si TotalProtection (vedeta generatiei 2013), care asigura desfasurarea in conditii sigure, a tranzactiilor de online banking?

Raspunsurile la intrebari pot fi gasite pe www.software-abc.ro sau pe paginile de Facebook Software ABC sau G Data Romania.

Asteptam raspunsurile la adresa: faravirusicom@gmail.com. Orice tentativa de frauda va duce la descalificarea concurentului.

Data limita a concursului: 14 iulie inclusiv.

Lista castigatorilor va fi publicata pe data de 18 iulie a.c.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Concursul G Data 2013 se prelungeste cu doua zile”

 1. Kosuteru

  1.- G Data TotalProtection 2013 vs.G Data Internet Security 2013 :
  In plus, modulele de Backup si Datasafe integrate protejeaza datele impotriva pierderii si a furtului. Modulul de Security-Tuning imbunatateste securitatea browser-ului si a sistemului de operare.
  2. – Datasafe – fisier criptat pentru datele confidentiale, ca de exemplu, parole.
  3. – BankGuard – Protectie instanta pentru tranzactii de online banking: protejeaza impotriva troienilor bancari.
  Datorita unei tehnologii unice G Data BankGuard este capabil sa protejeze instant in proportie mai mare de 99% impotriva tuturor infectiilor troienilor. G Data BankGuard acopera bresele importante de securitate si reprezinta o solutie complementara optima pentru toate solutiile de securitate si pentru procedurile de protectie ale bancilor.

 2. kalju

  Hello! If you have one over license , then I’d be happy to adopt it and test it a bit of this software. Unfortunately, I do not know Romanian language, but watch your page over translation. I’m not going to comply the guestions no more because there is already good answers. Good luck to You.

 3. happyday

  Adminuuu …unde mi-e licenta Gdata bre!?
  Sau se mai prelungeste cu vreo 9 zile concursul asta…

  1. Bogdan C.
 4. happyday

  bre, in cate suntem astazi?

  1. Bogdan C.

   In caz ca vorbeai cu mine, intrebarea a fost pusa ieri.

   1. happyday

    Intrebam si io ase, in general. 😀
    Multumesc pt. linkul cu filme dar m-ar fi interesat niste recomandari. Ca trailerele sunt superbe toate…pana vezi filmul. 😉

    1. Bogdan C.

     La recomandari nu ma bag. Eu doar ma uit la un film, nu-mi pasa nici cine sunt actorii, filmul sa fie bun.

 5. Mihai

  Unde-i ma lista cu castigatorii?

 6. Castigatorii G Data 2013 vor fi anuntati saptamana viitoare

  […] cauza unor motive obiective care ma fac sa nu am timpul necesar desemnarii castigatorilor G Data 2013… lista acestora va fi afisata saptamana […]

Leave a Reply