Avira Protection Cloud

Avira, un produs Made In Germany, mult iubit prin zona blogului faravirusi.com vine și el  cu un soft în fază beta încă, care scanează computerul personal în modernul “the cloud'” ( gen Hitman, Zemana, etc.).

Produsul poate fi util, dat fiind euristicul ăla fenomenal, al lor ( care, este bine cunoscut faptul că uneori, pune userul să aleagă care fișiere perfect legitime ale sistemului de operare vor intra în carantină  :lol:), însă personal, recomand maaaaare prudență în testare/folosire, mai ales utilizatorilor mai puțin experimentați,  dat fiind trecutul ( cu ceva FP-uri) al Avirei!

De fapt, programatorii care asudă din greu pe acolo, ne avertizează conștiincioși că softul este în stadiu beta și pot exista unele inconveniente (nu că acestea nu ar fi posibile și în versiunea finală …  :wink:).

Link descărcare și desigur, muuult mai multe informații găsiți aici :

https://www.avira.com/en/avira-protection-cloud

PS. Mulțumesc lui @happyday pentru linkul postat pe forum !

4 responses to “Avira Protection Cloud”

 1. happyday

  Ptiu, ce-am ajuns… 😆
  Nickalai, tu mai traiesti maica? 🙂

  1. Nick

   Hmmm, lipsește omul o vreme și când revine cu un articol ce observă?
   – Că happyday rămâne la fel de activ pe blog, chiar și după operația reușită de schimbarea a sexului !!! 😆 😆 😆
   👿

   1. happyday

    Man, vaz ca s-a trezit adminu’ si a trasnit niste articole pe-aicea, ase, cu ochii inca incetosati de soamne. Io zic sa-l salutam.

    ‘Mneata Raducule si la mai multe !
    (Hmmm…mai bine-i zvarleam in freza o caldare cu apa… 😀 )

 2. Valigw

  Nu asa Happy ! Mai bine: Buna dimineata s-un rachiu sa-ti taie greata !
  Nick, am mai scris dar Radu nu m-a bagat in seama sau n-a avut timp, incercati sa faceti o comparatie intre solutiile free. Foarte multi folosesc acest gen de antivirus si ar fi interesant sa vedem care sta mai bine la detectie, “reparare” sau consum de resurse. Candidatii ar fi Avast, Avira, BitDfender, Panda, Avg si altii de care nu imi mai aduc aminte acum la ora 24 !

Leave a Reply