Bitdefender lanseaza generația de produse 2013 in Romania

Bitdefender, liderul pieței locale de soluții antivirus, anunță lansarea în România a generației de produse 2013, ce extinde protecția utilizatorului dincolo de mediul virtual și adaugă un întreg arsenal de noi funcționalități celui mai premiat sistem de securitate, Bitdefender 2012.

’’Funcționalitățile care echipează Bitdefender 2013 protejează utilizatorii în orice situație și pentru orice activitate desfășurată pe internet și în afara sa. Noile module precum Safepay și Anti-Theft desăvârșesc produsul cotat ca fiind cel mai bun din industrie, astfel încât putem spune că este cea mai fiabilă și facilă soluție’’, spune Ciprian Istrate, Product Marketing Director, Bitdefender 2013.

bitdefender 2013 romana

Bitdefender 2013 asigură un mediu steril pentru efectuarea tranzacțiilor online cu Safepay, protejează copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control și facilitează recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Safepay este un browser securizat conceput special pentru siguranța și confidențialitatea operațiunilor bancare online. Acesta se activează automat atunci când utilizatorul accesează contul bancar printr-o rețea wireless și creează o conexiune de nepenetrat, prin intermediul unei tehnologii de tip hotspot. Include, de asemenea, o tastatură virtuală, astfel că niciun atacator nu va putea intercepta ceea ce tastează utilizatorul.

Modulul Anti-Theft asigură controlul terminalelor mobile chiar și atunci când acestea sunt pierdute sau furate, permițând blocarea, ștergerea conținutului sau chiar localizarea lor prin intermediul oricărui alt dispozitiv conectat la internet.

Cu aplicația Parental Control părinții pot monitoriza activitatea copiilor online – chiar și pe Facebook – restricționând accesul web în funcție de ore sau de alți parametrii setați de utilizator.

Noua variantă a celui mai bun antivirus din lume, conform testărilor AV-Test, este compatibilă cu Windows 8.

Lansat cu o lună în urmă pe piețele internaționale, Bitdefender 2013 a luat deja două distincții foarte importante în industria de securitate:“Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security și Total Security, este disponibilă din 24 iulie, în format electronic, la toți partenerii autorizați și pe site-ul https://www.bitdefender.ro/, iar de la sfârșitul lunii august produsul va fi comercializat în format de retail și în magazinele de profil.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

11 responses to “Bitdefender lanseaza generația de produse 2013 in Romania”

 1. Kosuteru

  Sa inteleg ca s-a amanat cu 10 zile?

 2. Kosuteru

  Da! A fost lansat.
  Dupa terminarea cronometrului apareau alte 10 zile.
  Intre timp s-a remediat.
  Mult respect stimabilului Radu FaraVirusi(com) si mult succes echipei Bitdefender !

 3. scorpyo

  consuma resurse multe,se incarca paginile de net greu, mie unul nu imi place.

  …prefer Comodo

 4. Bogdan C.
 5. Paul

  Salut !

  Bogdan sa treaca 2, 3 versiuni si se rezolva bugurile.
  In momentul de fata folosesc G Data, inainte am descarcat versiunea trial, dupa expirarea acestea am cumparata licenta timp de 1 an, la super oferta de la EMAG. Vreau sa va spun ca nu am intampinat nici un bug, nici un conflict cu un program, nimic.
  Pana in momentul de fata sunt foarte multumit de acest produs.

  O seara placuta!

 6. dacosagregate

  foarte tare bitdefender :X

 7. iulian

  mi s-a blocat instalarea pe la mijloc si asa a ramas..de dezinstalat nu am putut sa-l dezinst…asa ca a trebuit sa dau un system restore ca sa pot scapa de el.
  In + cand fol utorrent + bit. de fiecare data mi se restarteaza PC-ul (win7/win8) este o probl legata de firewall(daca il dezactivez imi functioneaza utorrent).
  In concluzie..trec de Avast! 😆

 8. Paul

  Salut Iulian!

  Incearca: https://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=35496

  sau(acesta e un topic pentru versiunea 2012, poate gasesti aici ceva lamuriri)

  https://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=34275&st=40

  O zi buna!

 9. Alexandru Ionut

  treaba cu Parental Control e buna.

  1. virus2009

   Nu e nevoie sa aiba programul antivirus asa ceva, alternative free pentru browser sunt o gasca , uite un exemplu https://photobase.ro/di-HM16.png , e foarte eficient.

 10. atti

  Cum pot sa dezactivez Controlul parental, sau sa sterg profilul unui copil ?

Leave a Reply