Produsele de securitate Panda 2013 au fost lansate in versiune finala

Panda anunta lansarea produselor de securitate din gama 2013: Panda Antivirus Pro 2013, Panda Internet Security 2013 si Panda Global Protection 2013. Pe langa interfata grafica modificata, sunt aduse si alte mici imbunatatiri.
panda global protection 2013

Care sunt modificarile?

 • New user interface look and feel, making it easier than ever to use the tools included in the 2013 lineup.
 • Improved antivirus engine with better detection and disinfection capabilities.
 • New password manager: Encrypted password repository that protects your digital identity and allows you to log into websites with just one click.
 • New installer that makes installation easier and faster than ever.
 • New feature to automatically shut down the computer after completing a scan
 • Compatible with Windows 8 Consumer Preview, the beta version of Microsoft’s new operating system.
 • New system for sending questions to Tech Support. Resolve your queries faster.
 • Improved operating system vulnerability detection

Pentru a descarca si testa produsele Panda Antivirus Pro 2013, Panda Internet Security 2013 si Panda Global Security 2013 accesati site-ul:
https://www.pandasecurity.com/homeusers/solutions/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

13 responses to “Produsele de securitate Panda 2013 au fost lansate in versiune finala”

 1. mariusD

  Niciodata nu am putut sa inteleg de ce nu merg cheile de inregistrare de la produsele mai vechi pe cele noi ca la majoritatea produselor antivirus…Am o cheie neinregistrata de panda antivirus 2012 si nu vrea sa o ia…zice sa o folosesc pe versiunea 2012…

  1. virus2009

   Ceia ce ai mentionat am, observat si eu in decursul timpului .

   @ brit , userul trebuie sa se orineteze in teren exact dupa mersul tenurilor cind doreste sa instaleze/activeze produsul?

  2. Edy

   Marius, ai verificat optiunea Renew de pe site?

   Uite aici: https://shop.pandasecurity.com/cgi-bin/shop/ml=EN?mode=myaccount&track=53699

   Asa cum zice si Brit, trebuie sa-ti faci cont si sa astepti pana ti-o incarca licenta veche si ti-o re-innoieste pe cea noua. Si cred (eu n-am incercat) ca optiunea asta e si pe bani. 🙂

 2. brit

  Ai rabdare ca o sa mearga.Astia de la panda reactioneaza mai greu.Daca ai cont facut o sa-ti apara in cont varianta pentru care este valabila activarea.La inceput 2012 iar mai tirziu 2013.Si eu am avut aceeasi situatie anul trecut.

 3. mariusD

  Pai cum sa am rabdare?Instalez panda antivirus 2013 imi cere cheia si nu o ia,nu il pot tine decit 30 zile…

 4. Brit

  Instaleaza versiunea 2012 creeaza-ti un cont(cu ocazia asta vezi daca nu cumva licenta este expirata, pentru ca am avut un serial de panda antivirus pe care nu l-am folosit niciodata dar m-am trezit ca licenta expirase) si apoi iti verifici contul timp de mai multe saptamani pina cind vezi ca in el o sa-ti apara in loc de panda 2012, panda 2013.Abia atunci serialul iti va fi recunoscut pentru versiunea 2013.Ti-am spus ca la astia dureaza mult pina cind se trezesc sa activeze conturile de la o versiune la alta.

 5. fryn

  Unde creezi un cont?

 6. brit

  In momentul in care doresti sa activezi produsul cu o licenta valabila, ti se cere si adresa de mail pe care a fost inregistrat softul respectiv la cumparare.Automat ti se creeaza un cont pe situl panda cu aceste date. Acolo vezi pentru ce solutie este valabila licenta si tot acolo vezi si cind poti sa faci upgrade.

 7. Brit

  Pentru mariusD. Incearca sa activezi aici.Nu stiu daca merge dar sper.Este situl panda oficial.
  https://www.pandasecurity.com/romania/enterprise/support/register

 8. mariusD

  Exact acolo am bagat datele si imi da link de download Panda 2012.Asta e,voiam sa folosesc versiunea 2013,daca nu se poate trecem pe altceva…Multumesc mult oricum!

 9. fryn

  O porcarie, am luat versiunea in limba rusa din promotia cu 6 luni. A mers activata. Am luat cheia de activare, primita pe email plus codul de client, am dezinstalat versiunea in rusa pus cea in limba engleza si surpriza, nu merge. Faza este ca nu mai merge nimic, adica nicio varianta, nici macar daca vreau sa activez 30 de zile. Imi spune ca acea cheie a atins deja numarul maxim
  Pe pagina data de Brit, am incercat cheia de 6 luni si imi spune ca acea cheie este deja in uz. Deci eu unul nu inteleg, daca ma poate cineva ajuta.

 10. Panda Internet Security 2013 – 90 de zile licenta GRATUITA

  […] anuntam deunazi despre lansarea produselor de securitate Panda 2013. Iata ca avem si o promotie la dispozitie pentru doritori, si anume: Panda Internet Security 2013 […]

 11. Toate produsele de securitate Panda 2013 – 6 luni licenta GRATUITA

  […] anuntam de curand despre lansarea produselor de securitate Panda 2013. Iata ca avem si o promotie la dispozitie pentru doritori, si anume: Panda Antivirus Prof 2013, […]

Leave a Reply