Norton Antivirus 2013 – 6 luni licenta GRATUITA

Produsele Norton 2013 au fost lansate ieri si v-am dat detaliile intr-o postare anterioara.

Iata acum o metoda de a obtine licenta GRATUITA timp de 180 de zile pentru Norton Antivirus 2013.
Urmati pasii de mai jos:

1. Descarcati Norton Antivirus 2009 (lb. germana, 180 de zile licenta) si instalati-l dand click pe butonul indicat:
https://spftrl.digitalriver.com/pub/symantec/2004/NAVPCWelt180.exe

norton 2012 gratuit

2. Deschideti Norton Antivirus si va fi afisata fereastra de mai jos. Completati cu adresa de email si dati click pe butonul indicat.

norton 2012 gratuit

3. Va fi afisata o fereastra ca cea de mai jos. Completati datele cerute:

norton gratuit

4. Veti primi un email de confirmare in lb. germana. Dati click pe primul link (dupa textul Klicken Sie auf den Link, um den Prozess abzuschließen und Ihre E-Mail-Adresse zu bestätigen.)
Accesati apoi Norton My Account si logati-va cu datele de la punctul 3.

5. Notati codul de licenta conform pozei:

norton gratuit

6. Descarcati Norton Antivirus 2013 si instalati-l: https://buy-download.norton.com/downloads/2013/20.1/NISNAV/US/NAV-TW-30-20-1-0-24-EN-US.exe

7. Deschideti Norton Antivirus 2013 dupa instalare si apasati butonul “Renew“. In fereastra care va apare dati click pe “I have a Key or Code to Enter“.
Introduceti codul obtinut anterior si apasati “Next”.

8. Felicitari! Aveti Norton Antivirus 2013 cu licenta gratuita 180 de zile.

norton antivirus 2013

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

21 responses to “Norton Antivirus 2013 – 6 luni licenta GRATUITA”

 1. happyday

  Precizare : nu este necesara dezinstalarea Norton 2009 inainte de instalarea NAV 2013 pentru ca acesta din urma va recunoste si elimina vechea versiune. 😉

 2. virus2009

  Da de ce va chinuiti in germana 😛 , https://us.norton.com/ps/loem/EN/Facebook/index.html

  1. Andori

   Multumesc ptr.ajutor!!!Am reusit !!

 3. Ady

  Pentru Norton Internet Security nu e vre-o oferta?

  1. happyday

   Putintica rabdare, ar trebui sa apara, insa pentru IS promotia este de obicei pe numai 3 luni. Articolul asta nici macar nu prezinta o promotie, e doar un truc pentru utilizarea gratuita a NAV 2013. 😉

   Totusi, pentru cei care doresc utilizarea Norton 360 2013 pe 60 de zile, acelasi truc poate fi aplicat descarcand N360 de aici https://buy-download.norton.com/downloads/OEM/N360/6.0/N360_6.0.0.145_SYMTB_TMD_LOEM_MRFTT_294_7006.exe si urmand apoi pasii de mai sus cu singura deosebire ca se instaleaza N360 in loc de NAV. Promotia asta era pe 90 de zile insa vad ca acum nu mai ofera decat 60.

 4. Alexe

  Între avast free, avg free 2013 si norton antivirus 2013 ce ati recomanda, ?

  1. happyday

   Norton.

 5. ioan

  Am urmat pasii…am introdus codul obtinut:VPYM…………..37X…si imi da ca nu este corect!Putin ajutor..merci

  1. virus2009

   De ce te complici atit , trebuia sa ei de aici : https://us.norton.com/ps/loem/EN/Facebook/index.html , faceai update la zi si dupa reboot aveai ultima versiune.

 6. catalin

  Luati de aici : https://www.mytechguide.org/9035/free-download-norton-360-90-days-trial-subscription/

  E o promotie de 90 de zile pt. Norton 360, versiunea 5. Serialul rezultat din instalare, merge si la versiunea 2013.

  Dupa ce expira licenta de 90 de zile, pe o masina virtuala instalati din nou acel kit de 90 de zile ; o sa se genereze un serial diferit care poate fi folosit.

  PROCEDATI IN FELUL ACESTA DE 4 ORI / AN SI AVETI 12 LUNI DE SECURITATE FARA NICIUN LEU ! 🙂

  1. Alex84

   Ti-ai trecut adresa de email ? Nu cred ca dupa cele 90 de zile poti sa-l stergi si il reinstalezi si iarasi o sa mearga 90 de zile si tot asa. Eu mi-am introdus adresa de email si parola ca am cont si mi la activat. Ca sa poti sa-l reactivezi nu trebuie sa-ti introduci adresa de email si parola ?

 7. mariusD

  Un produs pt care ma chinui sa-i gasesc un defect…Insesizabil ca resurse,detectie excelenta.Ce poti astepta mai mult?

 8. virus2009

  Defect i-am gasit eu , la introducerea unui stick infectat full, bine inteles ca am activat autoplay de baza cum vine windows, eu fac o parte din setarile de securitate, dar asta e mai putin important (foarete multi nu le fac) lasind sistemul asa cum vine el de baza crezind ca e bun asa, la introducerea acelui stick , a sarit nenea norton cu mesajul ca se autoprotejeaza si doar atit (v 6 – 360) , a disparut din startup si nici manual nu se mai lansa , chiar si dupa reboot , cu tot cu parola lui master pe setari sa speriat.

  Lucreaza intens cu dispozitive infectat si ai sa vazi defectele lui , probeaza un kaspersky si ai sa vezi diferenta in fata amenintarilor real , indiferent de natura lor.

  Detin si acuma mai bine de 1200 zile de licenta la 360, am renuntat in favoarea lui KIs – bine ca si aici licenta comerciala.

 9. mariusD

  Tin sa precizez ca il folosesc incepind cu 2010 si PC-Ul meu nu a avut nici o problema,baiatul meu a venit acasa cu o gramada de stick-uri ,unele din ele infectate,nortonul de fiecare data le-a scanat si unde a fost cazul a curatat…Ocazional am scanat cu malawarebits sau Doctor Web si nimic…

  1. virus2009

   Activitatea mea de baza e ceia ce se intelege in comentul meu de mai sus, am avut pe mina tot felul de dispozitive avomobile infectate din toate pozitiile , mai bun ca kaspersky la acest capitol nu a fost nici unul (detectie,devirusare/dezinfectie).

   Acuma fiecare cu ce sa obisnuit, pentrul user normal si avast free e super ok , dar pentru mine nu e suficient .

   Pentru cunoscatori ,cod caen: 9511.

 10. catalin

  @virus2009
  Kaspersky este un antivirus excelent insa e “greoi” pe anumite sisteme in timp ce Norton se comporta decent si pe un sistem mai slab. Intr-adevar probleme privitor la bug-uri majore, nu am intalnit la niciunul dintre ei. Ambele companii creaza produse de calitate superioara.
  Bila alba de la mine pleaca inspre Norton, tocmai pt. faptul ca au reusit sa creeze softuri de securitate cu impact minim asupra sistemului, capitol la care Kaspersky inca lucreaza.

  PS: Daca nu ai ce face cu licenta pt. Norton 360, da-mi-o mie (catalin@orastie.org) 😀

  @Alex84

  Cand am discutat acel aspect, am vorbit despre “masina virtuala” . E ceea ce folosesc eu (Virtual PC) cand doresc sa prelungesc licenta pentru produsele Norton si nu numai. Caracteristica “XP Mode” se instaleaza foarte repede, nu o sa ai probleme. (softul functioneaza si pe procesoare ce nu au “hardware virtualization”).
  Detalii : https://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

 11. Valigw

  Sarumana !
  E antivirusul meu preferat.
  Apoi vine Bitdefender, pt. ca ori suntem romani ori nu mai suntem ?

 12. dorel

  schimb licenta bitdefender internet security 2013 pe inca 450 zile cu licenta NIS 2013 la neamtmischu

 13. Marius

  Am si eu o problema…am instalat acest antivirus in germana, am intrat in Setare Acces programe si implicite ca sa il dezinstalez, l.am dezinstalat dar jos in dreapta tot imi apare iconita si merge cand dau click pe ea. Va rog frumos sa ma ajutati sa il dezinstalez cu totul.

 14. Xoo

  Hei. Ce trebuie sa completez la 3.si 5 pentru ca nu imi apar imaginile

Leave a Reply