Bitdefender lanseaza generatia de produse 2013 in magazinele din Romania

Bitdefender, liderul pieței locale de soluții antivirus, anunță lansarea în magazinele din România a generației de produse 2013. Noua gamă de soluții de securitate protejează utilizatorii în orice situație și pentru orice activitate desfășurată pe internet și în afara sa.

Bitdefender 2013 asigură un mediu securizat pentru efectuarea tranzacțiilor online cu Safepay, protejează copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control și facilitează recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Noua variantă a celui mai bun antivirus din lume, conform testărilor AV-Test, este deja compatibilă cu Windows 8.

’’În ultimii doi ani tehnologiile Bitdefender au fost recunoscute în toată lumea pentru performanțele în ceea ce privește capacitatea de detecție, protecție și ușurința de utilizare, iar acest lucru s-a reflectat în vânzările noastre globale. În România, ne propunem să ne consolidăm poziția de lider pe segmentul utilizatorilor individuali, segment foarte atent cu produsele de securitate pe care le utilizează și pentru care raportul preț – performanță este crucial’’, a declarat Florin Talpeș, președintele Bitdefender.

Lansat în iunie pe piețele internaționale, Bitdefender 2013 a luat deja două distincții foarte importante în industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

’’Ne așteptăm la o rată mare de adopție a Bitdefender 2013 în rândul utilizatorilor de online-banking, datorită noului modul Safepay, ce furnizează un mediu extrem sigur pentru tranzacții online. O altă categorie pe care mizăm o reprezintă familiile, datorită unei nevoi crescute de securitate în randul copiilor care folosesc în mod curent internetul. Părinții sunt din ce în ce mai atenți cu tipul de conținut pe care copiii îl accesează și la interacțiunile lor pe rețelele sociale’’, spune Valentin Jurcuț, Enterprise Sales & Services Director România și CEE, Bitdefender.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security și Total Security, este disponibilă în format electronic, la toți partenerii autorizați și pe site-ul https://www.bitdefender.ro/, precum și în magazinele de profil.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Bitdefender lanseaza generatia de produse 2013 in magazinele din Romania”

 1. Petrascu Claudiu

  Singurul antivirus din industrie care intradevar isi merita banii ! (parerea mea)

 2. florin

  Singurul antivirus din industrie care intradevar NU isi merita banii ! (parerea mea) – alaturi de inca cateva cum ar fi ESET, Norman, TrendMicro …

 3. Petrascu Claudiu

  @florin :cu ultimele 3 citate de tine mai sus sunt de acord insa de bitdefender nu poti zice nimic, nici nu il poti compara cu celelalte..poate kaspersky daca se poate bate de la egal in rest..hai sa fim seriosi..!

 4. R4dhu

  Dacă tot veni vorba… singurul antivirus din industrie care chiar îşi merită banii = Kaspersky. Eu aşa consider.

  1. virus2009

   Da bine le mai zici , am folosit versiunile 5, 6 ,7, 2010, 2012 si respectiv actual 2013 , incepind cu V6 numai internet security, pentru mine este produsul cel mai bun.

   Acuma daca ne orientam dupa resurse, putem sta si fara av , in cazul in care accesam acelasi site-uri zilnic si nu introducem nimic in unitatea optica sau port usb,etc…..

Leave a Reply