Castiga un Samsung Galaxy S3 – vechea inselatorie se intoarce pe Facebook cu ocazia Craciunului

Va intrebati de ce nu am mai scris articole pe tema “spam pe facebook” ? Ei bine, erau mult mai rare, se repetau si aveau o mica amploare.
Din pacate, baietii rai ai internetului profita de sarbatorile de iarna si perpetueaza aceste concursuri false pe Facebook.
In ciuda avertizarilor, multi utilizatori continua si ei sa de “Share” sau “Like”, sa cada in plasa spammerilor si drept urmare cineva trebuie sa traga un semnal de alarma.

Astfel, a fost creata o pagina “Castiga un Samsung Galaxy S3″, la adresa https://www.facebook.com/pages/Castiga-Samsung-Galaxy-S3/488153641210345 sau https://www.facebook.com/pages/Castiga-un-Samsung-Galaxy-S3/437647462924893, iar pe peretele ei sunt inscrise urmatoarele:

Concurs de Craciun! Pe data de 24 Decembrie o sa alegem 5 persoane castigatoare! Da, ai vazut bine.
Nu rata este sansa ta ! De Craciun te poti bucura de un smartphone Samsung Galaxy S3, nu-l rata.
Ce trebuie sa faci ?
1. Like acestei poze.
2. Share acestei poze.
3. Comenteaza poza cu prenumele tau.

castiga iphone craciun

Bineinteles ca nu castiga nimeni nimic dand like si share, pagina neavand date de contact, regulament pentru concurs, organizator cu posibilitatea de identificare etc.f

Cine sa aiba telefoane de asemenea tip si sa le dea in nestire pe Facebook fara niciun csatig real? De ce niciunul din ‘castigatori’ nu a confirmat prin comentarii primirea premiului?

Spor la oprit campaniile SPAM!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Castiga un Samsung Galaxy S3 – vechea inselatorie se intoarce pe Facebook cu ocazia Craciunului”

  1. nouatigaraelectronica

    Foarte interesant articolul. Am vazut si eu reclama cu galaxy s3 :)) dar nu stiam ca este spam….bine ca nu am dat like :d Multumesc pentru avertizare ! O zi buna !

Leave a Reply