Primesti un aparat foto Benq GH-600 Gratuit! – Pacaleala pe Facebook

In ziua de azi, Facebook a devenit o metoda importanta de promovare personala sau a unei afaceri mai mici sau mai mari.
Daca nu ai Facebook, nu existi…spun unii!

Iata ca  anumite persoane au dus promovarea asta mai departe si aplica tehnici murdare de marketing, daca-l putem numi asa.

Pe scurt, se creeaza un eveniment atractiv cu premii constand in aparate foto BENQ si mai mult de atat: toti cei care participa il vor primi. Ce doriti mai mult pentru a avea succes?

Ei bine, ideea e ca pentru a “primi” premiul trebuie sa inviti minim 100 de prieteni la eveniment (https://www.facebook.com/events/196121327179309) si sa dai “Like” unei pagini.

Pagina pe care trebuie “sa o placi” apartine unei anume don’soare, care in dorinta de a avea clienti si de a primi rapid “Like-uri” a creat acest concurs. Este vorba de https://www.facebook.com/JulyaMakeup si iata cum in doar vreo 3 saptamani poti strange peste 1700 Like-uri si iesi din anonimat.

aparat foto gratuit facebook

Pe langa vechile probleme ale acestor evenimente: organizatorul nu este specificat, sponsorul nu exista, regulamentul este ambiguu si promoveaza spam-ul… exista si alte intrebari: cum verifica cineva la cati prieteni ai dat tu invitatii spre eveniment? Greu de zis!

Iata si “Regulile” pentru a primi acest minunat premiu (daca era cineva curios):

Participantii care vor indeplini conditiile de mai jos, pot primi acest aparat foto Benq GH600 , perfect pentru pozele de Craciun! [ + un brad artificial de 80cm , decorat ]

Urmeaza urmatorii pasi:

Pasul 1 – Click pe butonul “Particip” sau “Join”

Pasul 2 – Invita minim 100 prieteni din lista ta, la acest eveniment (click pe butonul “Invita persoane” sau “Invite Guests”)

Pasul 3 – Click => https://adf.ly/FrUDL

Pasul 4 – In maxim 24 ore de la participare, vei fi contactat de catre un membru din staff-ul nostru, pentru a alege culoarea aparatului [gri/negru/rosu] !
——————————————————————————–
*Ne rezervam dreptul de a schimba oricand datele acestui eveniment !

Dati cu incredere “Report as Spam” pentru acest eveniment si altele de acelasi fel, si avertizati-va prietenii sa nu mai fie naivi. NU ofera nimeni mii de laptop-uri, telefoane sau aparate foto!!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Primesti un aparat foto Benq GH-600 Gratuit! – Pacaleala pe Facebook”

  1. Pascariu Relu

    Ba dar sa stii ca mare dreptate ai …………ce pacaleala ……..SPAM

Leave a Reply