Solutiile Kaspersky Lab au preturi speciale de sarbatori

kaspersky reduceri sarbatoriIn sezonul sarbatorilor de iarna, Kaspersky Lab Romania reduce preturile la solutiile de securitate pentru utilizatorii finali.

Utilizatorii pot achizitiona produsele Kaspersky Lab la preturi speciale pe toata durata lunii decembrie. Solutiile de securitate pentru utilizatorii finali incluse in promotia speciala de Craciun sunt: Kaspersky Anti-Virus 2013 – pentru 1, 3 sau 5 PC-uri; Kaspersky Internet Security 2013 – pentru 1, 3 sau 5 PC-uri si Kaspersky PURE, pentru 3 PC-uri.

Pretul promotional pentru licenta Kaspersky Internet Security 2013, pentru un an si un singur utilizator, este de 209 RON, iar pentru solutia Kaspersky Anti-Virus 2013, pentru un singur utilizator si valabila un an, este de 139 RON. Solutia de securitate Kaspersky PURE pentru 3 PC-uri este disponibila, in cadrul promotiei, la pretul special de 399 RON.

In plus, cutiile produselor Kaspersky Internet Security si Kaspersky Anti-Virus, pentru 1 si 3 utilizatori, contin o licenta in plus, pentru 1 utilizator (doar pentru versiunea retail).

Cele trei solutii Kaspersky Lab incluse in promotie pot fi achizitionate online, prin intermediul partenerilor de distributie: https://www.kaspersky.ro/parteneri.

Imbinand functionalitatile cloud si tehnologiile de securitate puternice, care exista pe PC-uri, Kaspersky Anti-Virus 2013 asigura protectia esentiala impotriva amenintarilor curente. Solutia detecteaza amenintari noi, emergente si necunoscute, identifica site-uri suspecte si de phishing, previne exploatarea vulnerabilitatilor de catre programele periculoase si economiseste timp si efort, cu ajutorul caracteristicilor de descarcare si instalare automate.

Pe langa toate caracteristicile oferite de Kaspersky Anti-Virus 2013, Kaspersky Internet Security 2013 furnizeaza mai multe tehnologii noi si inovatoare, esentiale pentru protectia impotriva amenintarilor complexe de pe internet. Prin intermediul modulului Protectie financiara, a Tastaturii sigure si a altor caracteristici unice, Kaspersky Internet Security 2013 ajuta utilizatorul sa beneficieze pe deplin de avantajele internetului, fara riscuri.

Imbinand cele mai recente sisteme de protectie antivirus ce ruleaza pe un PC cu numeroasele beneficii ale tehnologiei „cloud”, Kaspersky PURE 2.0 furnizeaza o securitate mult mai eficienta decat ar putea sa o ofere pachetele ce contin doar tehnologiile cloud. Kaspersky PURE tine echipamentele IT „la adapost” impotriva amenintarilor cibernetice si a paginilor de tip phishing in timpul navigarii pe internet – fie ca este vorba de cumparaturi online, tranzactii sau activitate de pe retelele sociale.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply