In cautarea unei familii – Daca vrei sa vizionezi ceva ce merita cu adevarat

Exista in lumea asta multi oameni care se plang din orice si sunt nemultumiti de viata pe care o traiesc. Fara a avea pretentia de a schimba aceasta mentalitate sau a va face sa ganditi mai optimist, as vrea sa va recomand un film impresionant.

Daca va ganditi la un regizor renumit, la actori consacrati, impuscaturi, batai sau scene prelucrate pe calculator…ei bine, nu exista asa ceva in filmul nostru.

Dar ceea ce veti vedea este o poveste reala, a unui baiat roman stabilit in America, alaturi de mama lui. Este o poveste despre a lupta pentru un vis si a supravietui printre straini, in conditiile in care “iti pierzi” mama.

Alex Chivescu, traieste in Michigan, alaturi de mama lui, Ileana Nistor iar visul baiatului de a ajunge la Harvard, dand curs talentului sau si dorintei mamei…se transforma intr-un cosmar. In urma unui accident, mama lui devine maniaco-depresiva, dependenta de medicamentele pe care refuza sa le mai ia, iar singura solutia a baiatului de 16 ani este de a renunta la custodia mamei.

Ramas singur, isi cauta o familie adoptiva si dupa experiente nefericite intr-un camin de copii, visul sau ajunge sa prinda contur.

Vei ajunge sa te identifici cu personajul principal si sa doresti ca totul sa se termine cu bine.

O poveste de viata adevarata din care avem cu totii de invatat!
Vizionare placuta! 🙂

finding a family

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “In cautarea unei familii – Daca vrei sa vizionezi ceva ce merita cu adevarat”

  1. Cosa Nostra

    M/am uitat.
    Foarte frumos film !

Leave a Reply