Concurs: 3 zile – 3 premii – 200 Ron

concurs 200 ron De cate ori nu ne-am regasit la sfarsitul anului facand zeci de planuri pentru anul urmator, privind in urma la ce am realizat si ce nu am reusit sa ducem la bun sfarsit, zambind si privind inainte cu curaj stiind ca oricum va fi mai bine.

Va invit ca in urmatoarele trei zile sa facem asta impreuna, sa privim la 2012 si sa povestim macar o bucurie din acest an!

Pentru a putea participa la acest concurs, va trebui sa comentati la fotografia de concurs afisata pe pagina de Facebook Lorelai , un mesaj cu un motiv de multumire sau de bucurie pentru 2012. Castigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de vineri, 21 decembrie 2012, in urma unei extrageri cu ajutorul site-ului random.org.

Premiile vor fi in numar de 3, ca si castigatorii, respectiv: Premiul I va fi reprezentat de un cupon de cumparaturi in valoare de 100 Ron, iar premiile II si III, de cate un cupon de cumparaturi a cate 50 Ron fiecare. Mentionez ca aceste cupoane vor fi valabile numai pentru produsele Lorelai disponibile in stoc la data finalizarii concursului. Nu se va acorda contravaloarea lor in bani, ci numai in produse.

Pentru detalii complete accesati: https://lorelaicreations.wordpress.com/2012/12/17/concurs-3-zile-3-premii-200-ron

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply