Comodo PC TuneUp – Optimizare si intretinere pentru PC-ului tau

Comodo lanseaza un nou produs menit sa optimizeze si intretina calculatorul tau “obosit” de prea multa munca. PC TuneUp de la Comodo imbunatateste timpul de pornire al sistemului si performanta sa generala indepartand fisierele inutile, reparand registry-ul, stergand virusii, dezactivand elementele inutile de startup si rezolvand automat orice eveniment critic Windows. Aplicatia va scana automat calculatorul dupa instalare si va oferi curatare dintr-un singur click pentru orice problema va descoperi.

comodo tuneup

Caracteristicile produsului:

 • Junk File Cleaner – identifica si sterge acele fisiere care incarca fara rost spatiul pe hard disk si incetinesc calculatorul.
 • Registry Cleaner – sterge sau repara chei registry pentru a imbunatati performanta, stabilitatea si securitatea windows-ului.
 • Malware Scanner – scaneaza si indeparteaza orice tip de virus sau spyware.
 • Boot Time Optimization – identifica si dezactiveaza programele inutile care pornesc odata cu PC-ul si-l incetinesc.
 • Critical Event Resolution – analizeaza si rezolva erorile Windows care apar la pornirea sau oprirea PC-ului, la rularea unor aplicatii sau la citirea\scrierea pe hard disk.
 • Security Optimization – analizeaza si restaureaza setarile implicite de securitate Windows.
 • Alte utilitare – gaseste si sterge fisierele duplicat; defragmentare completa a registry-ului si stergerea fisierelor blocate.

comodo pctuneup

Puteti descarca si testa gratuit COMODO PC TuneUp aici:
https://pctuneup.comodo.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “Comodo PC TuneUp – Optimizare si intretinere pentru PC-ului tau”

 1. happyday

  Are si sandbox? 😀

 2. zana

  “Optimizarea si intretinerea gratuita a PC-ului tau” costa doar 10$. 😀 Nu va deranjati sa-l descarcati, varianta free nu curata nimic, doar arata rezultatele scanarii.

 3. Idem

  Programul asta este “apa de ploaie”fara serial.Trebuie cumparat altfel scaneaza si atat.Nu merita”inca” descarcat/instalat. 🙁

 4. sandu

  E o prostie. Sunt produse gratuite mult-mult mai bune si mai complexe.

 5. rca

  si eu am ramas socat ca pot sa ceara bani pentru un astfel de program care din punctul meu de vedere nu este chiar asa de bun pe cat se spune mai ales in varianta free unde doar arata ce probleme ai . daca il folosim pe batranul G gasim o gramada de variante free destul de bune

 6. anac

  eu am achizionat acest produs si sa stiti ca si vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii 😉

 7. Vlad Caruseanu

  Nu-i vorba ca sunt acri, e vorba ca sunt altii mai jos copti si usor de cules:). anac, daca tot ai trecut de pret si l-ai achizitionat da-ne un feedback pe testare. Cum merge? Esti multumit de el?

 8. PeTric

  Fraţilor, dacă tot afirmaţi că sunt alte variante gratis mai eficiente, recomandaţi-le, vă rog!
  Mulţumesc anticipat!

 9. R@ducu Matei

  Un program freeware formidabil este BaiduPCFaster pe care il puteti downloada de aici:https://www.pcfaster.com/en/ Vi-l recomand cu placere!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.