Wondershare MobileGo for iOS (alternativa iTunes) – 60% reducere exclusiv pentru cititorii FaraVirusi.com

Acum ceva timp am oferit prin concurs 8 licente pentru noul produs MobileGo for iOS. Acum avem pentru voi o super oferta: 60% reducere la achizitionarea lui folosind link-ul special creat pentru cititorii FaraVirusi.com.
Pretul produsului este de doar 15.95$, la care se adauga un serviciu de backup al licentei de 3$, creat special pentru situatiile in care pierdeti codul primit.

Sa revedem impreuna ce inseamna MobileGo for iOS.

Oricine are un iPhone sau iPad stie ca transferul fisierelor este destul de complicat si uneori pare ca te scarpini cu mana stanga la urechea dreapta, cand lucrurile ar putea fi mai simple.

Acum exista o alternativa mai rapida si mai eficienta pentru a scapa de iTunes, sincronizari si transferuri dificile intre PC si dispozitivul tau iOS.

Wondershare a lansat de cateva saptamani MobileGo pentru iOS si deja are peste 8 milioane de descarcari, dovada a succesului sau.

mobilego ios

Ce poti face cu acest program?

  • Transferi muzica, video, playlist-uri, iTunes U, Podcasturi pe si dinspre PC
  • Copiezi poze si albume direct pe dispozitivul iTunes.
  • Gestionezi contactele iPhone: importa, exporta, sterge dublurile, sincronizeaza cu Outlook
  • Copiaza muzica si clipuri video pe dispozitivul iOs, chiar daca acestea erau incompatibile cu iTunes
  • compatibil 100% cu iPhone 5, 4S, iPod touch 4, 5, iPad mini, noul iPad

In plus, poti copia orice format de clip video sau fisier audio pe iPad si iPhone pentru ca MobileGo le poate converti pe loc in timpul transferului.

mobilego ios

Poti transfera poze prin drag-and-drop, poti crea albume direct pe iPad sau iPhone, sau poti transfera cu usurinta pozele din iPad\iPhone in calculator.
Nu in ultimul rand, poti conecta simultan mai mult dispozitive iOS la PC si poti transfera concomitent fisiere pe fiecare din ele.

Pentru a-l obtine cu 60% reducere accesati:
https://usd.swreg.org/cgi-bin/s.cgi?s=46637&p=46637-WSMFIS&q=1&v=11&d=0

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Wondershare MobileGo for iOS (alternativa iTunes) – 60% reducere exclusiv pentru cititorii FaraVirusi.com”

  1. happyday

    Bre Radule bre, “Alaturi de producator, organizam un concurs cu premii: 8 licente gratuite pentru acest produs.”. E altu’ sau ai lasat fraza la deruta, sa mentii in viata sperantele desarte ale utilizatorilor? 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.