Wise Care 365 PRO – licenta GRATUITA

Cat de des iti optimizezi PC-ul? Si prin optimizare, nu ma refer la a sterge manual fisierele nedorite. Pentru a obtine o curatare deplina, performanta si securitate trebuie sa folosesti un program profesional care se ocupa de toate aspectele optimizarii.
Unul din ele este si Wise Care 365 PRO, oferit gratuit printr-o promotie speciala.

wise care 365 pro gratuit

Acest program curata si optimizeaza registry din Windows, hard disk-ul si componentele de sistem intr-un mod foarte eficient. Intrarile registry sunt curatate si defragmentate, hard-ul va avea mai mult spatiu liber, posibilele fisiere spion vor fi sterse, memoria va fi optimizata etc.
Wise Care te poate ajuta chiar sa-ti recuperezi fisierele sterse accidental sau sa ascunzi anumite fisiere personale in care nu vrei sa-si bage nasul oricine.

Ceea ce este cel mai interesant, poate face toate astea printr-un singur click.

Pentru a-l obtine gratuit accesati link-ul:
https://www.bitsdujour.com/software/wise-care-365-pro

Promotia mai este valida inca 21 de ore din momentul postarii.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Wise Care 365 PRO – licenta GRATUITA”

 1. nicolae

  Cat de bun este fata de Ccleaner?

 2. iordachec

  Teoretic asta e un All In One adica mai complex decat CCleaner ceea ce , tot teoretic, il face mai bun decat CCleaner.
  Eu personal folosesc CCleaner demult si nu am de gand sa renunt la el fiindca este o varianta foarte buna gratis.

 3. happyday

  @nicolae

  Dar Ccleaner cat este de bun? 😀
  Asa cum a precizat @iordachec e un all-in-one, are incluse toate giumbuslucurile, de la stergere fisiere junk la defragmentare registri sau optimizare startup. Ca mai toate programele de acest gen, nu prea face mare chestie. Spre exemplu, in materie de optimizare/ defragmentare registri este greu de stabilit un etalon pentru masurarea imbunatatirii performantelor. N-o spun eu (ca nu-s asa destept, ma prefac doar) ci un editor de la CNET. Website care a acordat, totusi, acestui soft 4 stele din 5 posibile, la fel ca ratingul Tuneup utilities.
  Personal, cred ca imbunatatirile aduse sistemului de astfel de softuri se situeaza undeva la max 5%, un procent insignifiant ce nu poate fi de prea mare ajutor utilizatorului. Restul e praf in ochi. Sau marketing, cum i-o mai zice. 🙂

Leave a Reply