Webroot SecureAnywhere AntiVirus 2013 – 6 luni licenta GRATUITA

Webroot a achizitionat acum ceva timp PrevX, producatorul de solutii de securitate de tip cloud. Iata ca a venit timpul ca aceasta tranzactie sa prinda contur si in practica, fiind lansat produsul Webroot SecureAnywhere Antivirus 2013.

Tehnologia “cloud” practic ofera acces la un volum extraordinar de mare de informatii la o baza de date comuna utilizatorilor antivirusului respectiv. Beneficiile ei se calculeaza in timpi extraordinar de raspuns si consumului mai mic de banda si spatiu pe hard disc.

Programul este foarte usor de instalat, are un consum redus de resurse, practic nici nu-l simti in sistem si are o interfata grafica moderna si usor de inteles.

webroot secureanywhere antivirus gratuit

Il puteti avea GRATUIT timp de 6 luni astfel accesand link-ul de mai jos si instaland produsul:

https://anywhere.webrootcloudav.com/zerol/wsafbmpav.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Webroot SecureAnywhere AntiVirus 2013 – 6 luni licenta GRATUITA”

 1. zamme77

  Domnu RADU multumim din suflet pt aceasta superba si minunata oferta si asi vrea sa stiu daca pot sal bag impreuna cu karpeschi ?

 2. nicolae

  Dezamagitor produsul,l-am instalat pe un pc mai slabut si dupa o zi de utilizare a inceput sa isi arate coltii,se pare ca nu suporta Mozilla si Opera, plus ca imi activa caps lock asa din senin,iar ultima data mi-a blocat sistemul de operare.

  1. asdf

   Ciudat, si eu il folosesc de ceva timp, folosesc tot Mozilla, dar nu am absolut niciun fel de problema cu el. Cred ca problema este in alta parte…

 3. mannex

  Cu toate ca arata firewall-ul ca fiind activ in control panel la action center spune ca nu este activat nici un firewall (windows 8)

  1. Eu

   e prb de la calc…mie imi merge

 4. florin

  sunt foarte multumit de acesta suita de securitate,am instalat-o pe 2 pc-uri,unul cu o configuratie foarte slaba,dupa instalari au detectat multe emenintari.multumesc

Leave a Reply