Zemana AntiLogger Free – protejeaza-te impotriva keyloggerilor gratuit

Un keylogger este un program care inregistreaza tot ceea ce se tasteaza de la o tastatura si de asemenea miscarile si click-urile mouse-ului.
Sunt utilizari recomandate in cazul urmaririi unor erori in calculator, urmaririi activitatii angajatilor unei firme insa sunt la fel de des folositi de catre creatorii de virusi.

In acest caz ei inregistreaza parolele, cod-urile cardurilor si alte informatii importante tastate de la un PC si apoi sunt trimise atacatorului a carui munca este doar de a le folosi pentru spargerea conturilor bancare, casutelor de e-mail, etc.

Desi programele antivirus, cele de tip hips, behavior blocker detecteaza asa ceva, exista si un program specializat doar pe asemenea amenintari.
V-am prezentat de-a lungul timpului promotii pentru varianta Zemana AntiLogger cu bani, insa incepand de ieri a fost lansata versiunea gratuita, cu functionalitate limitata, dar foarte eficienta in a-ti proteja parolele si alte informatii confidentiale.

zemana antilogger free

Zemana AntiLogger Free va cripta orice informatie introduci in formularele de pe internet: logare, cont bancar etc. Astfel daca tastezi “12345”, codul criptat transmis va fi asemanator secventei “a7#h)”. Deci…nicio legatura cu parola ta (care NU trebuie sa fie in niciun caz 12345 !!!) si tu esti protejat.

Ai mai multe informatii aici despre acest produs si de asemenea posibilitatea de a-l utiliza gratuit:
https://www.zemana.com/product/antilogger-free/overview

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Zemana AntiLogger Free – protejeaza-te impotriva keyloggerilor gratuit”

 1. Catalin

  Foarte util.

 2. calin

  il am cel cu licenta. cel free e ca apa de ploaie dupa mine. si depinde si cum cripteaza. ca pt baietii rai decriptarea nu e o problema

 3. nye

  Am avut si eu un keylogger in calculator acum foarte multi ani. Tin sa mentionez ca aveam antivirus dar din pacate nu il aveam cu licenta cumparata. Dupa ce am cumparat un antivirus cu licenta toate problemele au fost rezolvate. De atunci nu am mai avut probleme de nici un fel.

 4. cobra

  Varianta free e apărută mai demult (de pe vremea când era varianta din captură). Între timp a ajuns la cea de ieri care este 1.5.2.652. Oricum, o aplicaţie apreciată.

 5. Passion

  Multumesc de informare. O sa-l iau si eu

Leave a Reply