Kaspersky Lab a primit 19 premii și 30 de punctaje maxime in urma testelor independente, in 2012

kasperskyPe parcursul anului 2012, solutiile de securitate Kaspersky Lab pentru companii si pentru utilizatorii finali au participat la peste 70 de teste si studii diferite, organizate de laboratoare independente de cercetare.

Pe langa analiza componentei antivirus, expertii independenti au acordat o atentie deosebita varietatii de tehnologii incluse in produsele Kaspersky Lab, inclusiv a celor mai recente inovatii: Automatic Exploit Prevention, Safe Money si Whitelisting. Rezultatele au fost cu adevarat exceptionale: solutiile de securitate ale companiei au fost clasate pe primul loc in topuri in 30 dintre teste, obtinand premii prestigioase din partea expertilor in alte 19 cazuri. Aceste rezultate evidentiaza calitatea solutiilor de securitate Kaspersky Lab si reactiile rapide ale companiei in lupta impotriva celor mai complexe amenintari IT cu care se confrunta utilizatorii.

Pe tot parcursul anului, produsele Kaspersky Lab pentru utilizatori individuali au luat parte la peste 50 de teste independente, in timp ce solutiile pentru companii au participat la mai mult de 20 de studii.           

Solutiile de securitate pentru companii au fost pozitionate in fruntea clasamentelor in doua treimi din testele comparative, iar produsele pentru utilizatorii finali au fost clasate pe primul loc in aproape jumatate din numarul total de teste. In total, produsele companiei s-au clasat pe primele locuri de 30 de ori in cadrul testelor independente.

In 2012, Kaspersky Lab a primit 19 premii de la mai multe laboratoare de testare respectate din lume.

Pe langa rezultatele foarte bune din cadrul varietatii de teste de detectare a fisierelor malware, tehnologiile exclusive Kaspersky Lab, precum Automatic Exploit Prevention (protectie 100% impotriva lansarii de coduri daunatoare in cadrul fisierelor de date), Safe Money (protectie 100% pentru platile online) si Whitelisting (o baza de date avansata a programelor sigure), au avut performante impresionante.

Kaspersky Lab recunoaste si respecta specialistii si cunostintele vaste ale acestora cu privire la amenintarile moderne, pe care le utilizeaza pentru a desfasura teste obiective. Exista cateva laboratoare in ale caror rezultate de cercetare compania are incredere in mod special:

•          AV-test.org

•          AV-Comparatives.org

•          Virus Bulletin

•          MatouSec

•          Dennis Technology Labs

•          MRG Effitas

„Cautam intotdeauna sa participam la testele independente organizate de laboratoare reputate si sa le luam rezultatele foarte in serios,” a declarat Nikolay Grebennikov, Chief Technology Officer la Kaspersky Lab. „Acest lucru ne da ocazia sa intelegem mai bine punctele forte si punctele slabe ale produselor noastre si sa le imbunatatim pe viitor. De asemenea, aceste teste fac posibila evolutia intregii industrii de testare prin dezvoltarea unor metodologii pentru testarea tehnologiilor non-malware exclusive. Numeroasele premii si recunoasteri le dovedesc clientilor nostri din companii si utilizatorilor finali ca au facut alegerea potrivita cand au instalat solutiile de securitate Kaspersky Lab pe computerele lor”, a explicat Grebennikov.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Kaspersky Lab a primit 19 premii și 30 de punctaje maxime in urma testelor independente, in 2012”

 1. Maria

  Sa inteleg ca e cel mai bun

 2. andreas

  Lauda de sine nu miroase a bine! reclama reclama si iar reclama…….. asta e Kaspersky ……

 3. happyday

  Ma bucur ca au incredere in AV-test si AV-Comparatives, fiindca tocmai le-au suflat altii locul 1 de sub nas. 😀

 4. nicolae

  Reclama ,reclama….dar macar nu este mincinoasa.

 5. Cosa Nostra

  KIS e un produs foarte bun, si de/a lungul timpului si/a castigat respectul !

  Nu conteaza neaparat cine e pe locul 1 luna asta, ci conteaza cine e mai constant in rezultate de/a lungul timpului.

Leave a Reply