Bitdefender lanseaza aplicatia gratuita de scanare a PC-urilor 60-Second Virus Scanner

Bitdefender, liderul pietei locale de antivirus, lanseaza aplicatia gratuita 60-Second Virus Scanner ce furnizeaza oricarui utilizator protectie suplimentara prin intermediul unei tehnologii bazate pe cloud, ce informeaza asupra tuturor amenintarilor active.

Bitdefender 60-Second Virus Scanner ofera tuturor utilizatorilor de PC siguranta ca sistemul lor este verificat de o tehnologie proactiva de scanare care este disponibila gratuit oricand.

bitdefender 60 second scan

Tehnologia Bitdefender s-a clasat in mod constant pe primul loc in testele de detectie realizate de institutele independente de testare a produselor antivirus AV-Test si AV-Comparatives.

’’Cu 60-Second Virus Scanner ne propunem sa aducem tehnologia noastra de top pe cat mai multe calculatoare. Suntem convinsi ca va impresiona utilizatorii de PC-uri prin eficienta si modul discret de functionare. Ne asteptam ca aplicatia gratuita sa fie folosita de foarte multi dintre cei care folosesc deja un ativirus, dar isi doresc sa afle daca daca solutia blocheaza toate amenintarile informatice’’, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Aplicatia functioneaza concomitent cu orice alt program antivirus, permitand utilizatorilor sa verifice daca softul de securitate isi face bine treaba. 60-Second Virus Scanner lucreaza in mod discret, protejeaza sistemul in timp ce utilizatorii lucreaza sau se joaca si trimite alerte ]n timp real pe masura ce detecteaza virusi. Tehnologia bazata pe cloud nu are niciun impact asupra sistemului din punct de vedere al consumului de resurse.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Bitdefender lanseaza aplicatia gratuita de scanare a PC-urilor 60-Second Virus Scanner”

 1. Alexandru Ionut

  De cand mi-am instalat Ubuntu, am uitat ce sunt aia virusi sau programe antivirus. Oricum, daca as reveni pe windows, as alege Bitdefender, kaspersky sau Eset – atat.

 2. Rais

  Pentru Alexandru Ionut.Si pe linux sunt virusi si cu cat vor fi mai multi utilizatori cu atat vor fi mai multi virusi.Dar eu asta vreau ci vreau sa te intreb cum te descurci pe Ubuntu de exemplu daca vrei sa convertesti un film in format mp4 in format normal de DVD care sa ruleze pe un DVD player normal tinand cont ca programele ce sunt pentru asa ceva ruleaza prost sunt slabute si si daca reusesti sa faci acesta convesie dureaza foarte mult.Apoi cum poti sa rezolvi problema cu Photoshopul di cu Lightroomul care si daca inverci cu un emulator tot nu ruleaza la parametrii normali.Stiu ai sa zici ca cu Gimp si cu RawTheraphi pote nu am scris corect dar cred ca cunosti programul?Eu cunosc bine LInuxul dar din aceste motive am renuntat la el ca inca cred ca nu este rezolvata acesta problema care zic eu ca e foarte importanta sa nu vorbim de jocuri.

  1. virus2009

   De ce sa nu vorbim si de jocuri, spre exemplu ,am jucat call of duty 4 ,6 (2 si 3) pe platforma linux , ruleaza exact ca si sub windlows . Vad ca te axezi pe acel Photoshop , sunt softuri de care ai si pomenit ce fac acelasi lucru, acuma numai sa le inveti sa le folosesti, te cred ca te-ai obisnuit cu un soft si il cunosti bine iti e greu sa treci pe un altul.

   Apropo la formatul tau mp4 uite: https://www.bombono.org/cgi-bin/wiki/Download

   Numai sa vrei ca se poate 😉 ,

 3. Rais

  merci de ajutor am sa incerc sa vad daca merge

 4. Alex

  Nu as schimba Windowsul cu Linux, fie vorba de virusi nici pe windows nu te virusezi daca ai un antivirus bun si nu intri pe siteuri cu crakuri, seriale…. instalezi jocuri piratate.

Leave a Reply