Castigatorii concursului Aomei Partition Assistant Software Pro

Partition Assistant Professional Edition iti permite sa gestionezi partitiile intr-un mod asemanator cu alte programe mai cunoscute. Poate realiza operatiuni complexe si il poti utiliza pentru a redimensiona si muta partitia, a mari spatiul pe partitia de sistem, repartitionarea, unirea sau impartirea unei partitii. Functioneaza pe orice sistem de operare Windows (XP, 2000, Vista, 7), atat 32-bit, cat si 64-bit.

Deoarece au existat multe confuzii, acest produs NU este unul de securitate si NU se incadreaza in categoria Antivirus, Firewall, Anti-Malware !!

Alaturi de producatorul AOMEI v-am oferit sansa de a castiga una din cele 10 licente gratuite oferite prin concurs special pentru voi.

Iata si lista celor zece fericiti castigatori:

castigatori aomei

florinstanciulescu@, biscuit_ar@, diverse200901@, just_catalin_21@, dan.ababei@, ionelala@, faxviewfaxview@, ildivianovo@, grosuveronica414@yahoo.com, loredanionel@.

Veti fi contactati in curand pentru primirea licentelor!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Castigatorii concursului Aomei Partition Assistant Software Pro”

 1. marian

  off topic: de 2 zile flash player-ul imi cade constant, doar pe firefox. l-am updatat, dezinstalat, reinstalat etc. imi blocheaza laptop-ul si nu vad niciun video. a trebuit sa trec la o versiune mai veche a acestuia, ca sa pot folosi net-ul. ce sfat imi poti da ? multumesc !

  1. virus2009

   Da click 2(dreapta) si intra in setari, debifeaza casuta ce o vezi aici: https://photobase.ro/di-2BBX.png , inchizi browser si revii, sper sa iti rezolvi beleau .

   Nu trebuie sa renunti la browser pentru un lucru minor , iaca cum mai fura unii meserie 🙂

 2. Fulop

  ms Radu,acum am intrat pe site si am vazut despre ce era vorba,am si uitat ca am participat la un concurs. am dat replay la mail ce mi l’ati trimis,dar acum stiu despre ce e vorba. ms mult si sunt alaturi de faravirusi. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.