Premiile AV-Test.org pe anul 2012 au fost acordate. Intra sa vezi lista castigatorilor

Ieri, pe 28 ianuarie, AV-Test.org a decernat premiile anului 2012 pentru produsele cele mai bune la fiecare categorie testata in anul precedent.

Protectie, Devirusare si Fiabilitate au fost criteriile de testare si iata care produse au castigat premiul cel mare, atat in categoria utilizatorilor casnici, cat si produsele pentru companii.

Titlul de cea mai buna protectie pentru utilizatori casnici este acordat F-Secure Internet Security, iar in mediul corporate Kaspersky Endpoint Security.
In ceea ce priveste cea mai eficienta devirusare, BitDefender Internet Security primeste distinctia in randul produselor pentru utilizatori casnici, iar Kaspersky Endpoint Security pentru mediul corporate.
Categoria Fiabilitate si usurinta in utilizare este dominata de Symantec: Norton Internet Security, respectiv Symantec Endpoint Protection.

av-test premii 2012

Pentru un clasament complet si alte detalii vizitati:
https://www.av-test.org/en/test-procedures/award/2012

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Premiile AV-Test.org pe anul 2012 au fost acordate. Intra sa vezi lista castigatorilor”

 1. Robert

  Lucrul amuzant este ca, daca ii intrebi pe cei de la av-comparatives, cel putin conform testelor lor, o sa-ti spuna ca la categoria “fiabilitate” Symantec Norton IS a scazut mult(alarme false).
  Dar AV-Test tocmai i-a acordat premiu la aceasta categorie.
  Este adevarat ca testul acela(av-comparatives) nu prea are relevanta, intrucat a fost efectuat in 2011, iar produsul a avut mult timp sa se imbunatateasca de atunci. Dar totusi…
  Eu tind sa nu mai am incredere in cei de la AV-Comparatives, iar motivul ptr. care spun asta este din testul Anti-Phishing efectuat pe browsere Opera a luat cel mai mare scor(94%), batand chiar si Internet Explorer.
  Eu m-am uitat si pe testul anti-phishing de aici “https://www.youtube.com/watch?v=TbghvxbJk8c”, iar opera nu a blocat decat 1 singur link din 19 link-uri testate. Link-urile au fost colectate cam in aceeasi perioada cand le-au colectat si cei de la AV-Comparatives. Este adevarat, nu pot sa compar metodologia, ptr. ca AV-Comparatives au testat cu sute de link-uri de phishing, dar totusi, mi se par interesant ca Opera sa aiba un procent de 94% la atatea link-uri, iar la 19 link-uri testate de omul acela sa rateze 18. E ciudat, dar in fine…

 2. Paul

  Salut Robert!

  Dupa cum spuneam intr-un post la testul Anti-phising, browserul Opera sta foarte bine la captiolul acesta pentru ca foloseste: PhishTank si AVG LinkScanner(daca nu ma insel).

  O zi buna!

 3. Malware.analysis

  f-secure internet security = bit cosmetizat + un firewall “mai de Doamne-ajuta”

 4. Robert

  @Paul: Da, asa este, stiu acest lucru, ceea ce este si mai ciudat, din nou, ca in testul acela de pe youtube a luat un scor atat de slab. In fine… Nu mai conteaza.
  Mie IE mi se pare ca are un filtru phishing foarte bun. Microsoft a facut o treaba foarte buna de la IE6 incoace. Chiar au imbunatatit dramatic IE.
  O zi buna si tie!

 5. Paul

  Salut!

  AI dreptate in legatura cu IE.

  O seara placuta!

 6. Cosa Nostra

  @Robert
  “Au imbunatatit dramatic” ?!….
  Cu cine ai facut Lb. Romana ? 🙂

 7. Robert

  @Cosa Nostra Da, adica l-au imbunatatit foarte mult. Ar fi trebuit sa spun “radical” sau “in mod dramatic”.

Leave a Reply