COMODO Internet Security 6.0.264710.2708 a fost lansat – Actualizeaza-l acum!

Astazi s-a lansat o actualizare pentru noul produs COMODO Internet Security 6 si anume versiunea cu numarul 6.0.264710.2708:

comodo 6 gui

Ce noutati aduce?

Improved:

 • Compatibility between some programs and sandbox/kiosk
 • Additional languages are now supported

Fixed:

 • Virtual Keyboard can be intercepted by certain key loggers
 • Advanced Settings Editor sometimes hangs
 • BSOD or Black Screen on Windows 8
 • Flash player plugin is erroneously auto-sandboxed
 • MSN Messenger can’t start IE if IE is configured to run in sandbox
 • CIS can’t run GB on Windows 8
 • Web Browsers can’t connect to the Internet when running in SandboxIE
 • Files cannot be moved from unrecognized files to trusted files
 • Realtime scanner doesn’t scan certain archives
 • Cancel button sometimes doesn’t function in manage exceptions dialog
 • Incompatibility with Wacom Bamboo Pen&Touch graphics tablet driver
 • ‘system’ process is missing in running processes list
 • Java won’t start if Firefox, Palemoon, Dragon is running Sandboxed
 • Comodo Firewall doesn’t intercept HTTP packets for browser when installed Avast Free Antivirus

Pentru a descarca noua versiune folositi functia “Update” a produsului sau link-urile de mai jos:
CIS 6 x32(86):
https://downloads.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispremium_installer_x86.exe

CIS 6 x64:
https://downloads.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispremium_installer_x64.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

21 responses to “COMODO Internet Security 6.0.264710.2708 a fost lansat – Actualizeaza-l acum!”

 1. virus2009

  Mai pe romaneste, au rezolvat ceva buguri, asta sa inteleaga userii.

 2. Fryn

  Are cineva idee cum se dezactiveaza acel mesaj enervant despre Update?

 3. Robert

  @Fryn Cauta pe la “preferences” trebuie sa gasesti “Show balloon messages”. Dezactiveaza functia. Succes.

  1. Fryn

   Multumesc Robert, dar in versiunea 6.0 nu gasesc asa ceva. Daca totusi este, te rog, daca poti sa-mi dai un pic mai exact. Inca odata multumesc.

 4. edy

  pt cei ce vor sa incerce Kaspersky PURE 3.0 build 13.0.2.821 RC….https://devbuilds.kaspersky-labs.com/devb…1en-US.exe…valabilitate 91 zile..functioneaza si pe win8

 5. Eugen

  Foarte buna suita dar mai trebuie lucrat la ea. La versiunile anterioare aveam 340 din 340 la comodo leak test. Am setat in mai multe feluri si nu am avut acelasi scor cu aceasta varianta.

 6. TechStyle

  Exista cumva versiunea 6 si pentru Comodo Firewall? Eu am versiunea 5.12 si cand ii dau Update imi zice ca este actualizat. 🙂

 7. Nelu B

  @edy:Mai se deschide situl?La mine nu

  1. edy
 8. Nelu B

  Acum merge,multumesc mult

 9. Robert

  @Fryn: Prea bine, atunci. Intra la fereastra task, apoi sectiunea “Advanced Tasks” si dai click pe “Advanced Settings”. Apoi sub meniul General Settings vezi optiunea “Show messages from COMODO Message Center”. Dezactiveaz-o si spune-mi daca ai reusit. Multa bafta!

  1. Fryn

   @Robert – am dezactivat de mult acea optiune. Si eu am crezut ca poate scap de acea atentionare, cum ca comodo si-a facut update, dar din pacate nu asta e solutia. Inclin sa cred ca nu exista o astfel de optiune.
   Inca odata multumesc

 10. Robert

  @Fryn: N-ai pentru ce. Eu nu am acest program instalat, asa ca nu stiu exact daca este o optiune de dezactivat mesajul de update. Eu pur si simplu m-am ghidat tot de pe un site unde iti scrie clar cum sa configurezi Comodo. Imi pare rau ca nu am putut sa te ajut. Mai cauta si tu si daca nu e, asta e, va trebui sa te obisnuesti. 🙂 Bafta!

  Sursa “How to install Comodo Firewall – techsupportalert”.

 11. andreas

  @Radu

  acum cateva zile am dat pe update-ul de la comodo si in loc sa se dezinstaleze versiunea veche si sa apara cea noua mi-a crapat sistemul de operare. nu stiu ce s-a intamplat cu comodo dar a luat-o razna de-a binelea. virusi in calculator nu aveam si tocmai de asta ma intreb ce naiba s-a intamplat. akum incerc sa trec pe linux si lucrez la opensusse. pana una alta am instalat momentan windowsul si testez si outpost security suite free si pare sa mearga bine. daca nu reusesc ceva cu opensusse voi instala windowsul si trec pe outpost. sorry dar asta e…….

 12. axelluny

  Faptul că se încercă să se împuște un iepure și o vulpe cu un singur foc, fac ca acest comodo să dea rateuri.Este foarte clar că nu mai este ce a fost,că kioșcul ăla e de prisos,că la diverse comenzi nu reacționează rămând blocat,că încercând să dezactivezi un modul face acest lucru doar aparent etc.O alternativă chiar mai bună dar și gratuită este Emsisoft antivirus și firewall gratuit care scoate 340 fără probleme.

 13. Fryn

  II dreptate intru-un fel lui @axelluny, clt rulat pe modului firewall, am obtiut 30 de puncte, iar pe modulul defense 250 si asta in conditiile in care aplicatia este rulata ca “isolated” caci altfel pe unlimited scot 20. E ciudat ca pentru o testare conceputa de ei, sa scoata tocmai acolo un punctaj indoielnic.

 14. cobra

  @ axelluny Poţi să dai link-uri unde sunt de găsit variantele GRATUITE de la Emsisoft menţionate de tine?

 15. axelluny
 16. cobra

  Am înţeles. E vorba de vechiul antivirus a-squared Free şi vechiul firewall Online Armor Free care, din câte observ eu, nu se mai găsesc pe site-ul lor. De aici întrebarea mea.
  Pe de altă parte, nu-i văd deloc nici în testul Matousek, nici în teste de AV. Personal, m-ar interesa să ştiu cum sunt apreciaţi.

 17. andreas

  OUTPOST SECURITY SUITE FREE TESTARE: Firewall – am testat firewalul cu Leak test si cu toate ca era setat pe obtiunea block moust a picat testul deoarece programul de testare a reusit sa iasa pe internet fara ca firewalul nici macar sa clipeasca. Antivirus – am scanat sistemul cu obtiunea full scan si mi-a detectat burnaware.tags.dll ca fiind malware. am scanat apoi cu malwarebytes antimalware sophos virus removal tool si bitdefender online scan si nici unul nu a detectat vre-un virus. am trimis fisierul asa zis malware celor de la agnitum si mi-au confirmat ca intr-adevar nu este malware dar ca vor remedia problema abia la versiunea 8 a suitei outpost security suite free. Concluzie generala: consuma multa memorie ram deoarece antivirusul scaneaza tot timpul(asta e la ei protectie in timp real) mai grav este ca nu dispune de tehnologia cloud si asta se vede si cand scaneaza ptr ca scanarea dureaza o ora si 10 minute. Din lipsa de solutii de securitate care sa fie si light dar si eficiente am reinstalat comodo internet security inarmat si cu cd-ul cu windows ptr ca in caz de ceva sa fiu pregatit!

 18. costyna

  Întâmplare petrecută aseară cu CIS 6 acestă ultimă versiune.Am schimbat setarea să nu mai fiu invizibil pe net și să blochez eu solicitările de acces pe portul 443.Peste 3 minute au început să vină solicitările…am tot blocat și respins la ele până când am primit mesajul…s-a trecut la schema de culori ..ceva mai redusă,apoi, remote your computer…,centrul de securitate este dezactivat,gadgetul acela s-a roșit,iar următoarea mișcare a fost …aș fi vrut să stâng computerul…dar bineînțeles nu se mai putea așa că am recurs la butonul cu led al ștecherului.Concluzia ..ip-urile care tot solicitau le-am verificat ulterior erau de china.

Leave a Reply