70-90% dintre bresele de securitate sunt la nivel de aplicatie. Participa la evenimentul Learn how you can Fortify your Software

Indiferent de cat de mare este numarul avertismentelor referitoare la consecinte, numarul cyber atacurilor este in continua crestere cu un impact financiar din ce in ce mai serios.

HP crede ca o mai buna intelegere a pierderilor suferite in urma cyber-atacurilor poate ajuta o companie sa ia masuri proactive pentru identificarea, combaterea si atenuarea consecintelor cu potential devastator al acestor atacuri.

learn how fortify software hp iasi

De aceea, va invita sa participati la seminarul “Learn how you can “fortify” your software” pentru a vedea care sunt cele mai simple si eficiente metode de crestere a securitatii informatiei la nivel de aplicatie. Aflati cum puteti elimina vulnerabilitatile din aplicatii ce sunt deja active in mediul de productie.

Evenimentul va avea loc pe 7 Februarie; 10:15, la Hotel “La Castel”, Iasi, “Sala Regala”.
Pentru a va inregistra accesati acest link: https://www.provisionevents.ro/HP_Events/Iasi/Form_Iasi.html
Alte detalii: https://www.provisionevents.ro/HP_Events/Iasi/Fortify_Event_Iasi.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “70-903 dintre bresele de securitate sunt la nivel de aplicatie. Participa la evenimentul Learn how you can Fortify your Software”

 1. KodeJust

  Am primit cadou un Galaxy s3, asa ca, cat este ziua de mare: instalez aplicati, dezinstalez, navighez, cercetez, ma joc, etc, etc, etc .
  Este indicat sa folosesc un antivirus? Si daca da, care?

  1. virus2009

   @ KodeJust

   Daca intrii pe google paly , ai sa observi ca o licenta de kaspersky pentru telefon nu e mai mult de 18 lei, daca il ei de pe site oficial kaspersky.ro , vei plati 10 euro/1an, acuma daca eu cum ti-am si explicat prin google paly , licenta nu va expira atita timp cit vei instala pe viitor de pe acel cont prin care aia chizitionat produsul.

   Singurul dezavantaj sai spun asa e ca ,prin google play vei primi versiunea 9 (licenta nelimitata ca durata), iar prin site ,versiunea 10, dar ai pentru 1 an.

   Ca concluzie, nu se merita pentru 18 lei sa ei free, diferenta la detectie exista intre cele 2 produse. Eu pe telefon tot kaspersky rulez, cind vine vorba de protectie, nu discut. Daca o petesc cu un trojan ce trimite sms la numere speciale, pot detecta in cazul in care ramin fara credit, dar pentru cei de au numarul pe abonament, e cam trist cind vor primi factura.

   Ma indoiesc, cu acel telefon primit sa il folosesti numai pentru a suna/primii apeluri.

 2. Robert

  Desigur, eu optez ptr. Kaspersky Mobile Security, daca nu ti se potriveste sau nu vrei sa-l cumperi sau s.a.m.d. incearca Avast! Mobile Security, are foarte multe lucruri intr-un produs gratuit sau uita-te si tu in testele de android efectuate de av-test.org, pc security labs sa vezi care sunt in top si testeaza-l pe fiecare pana gasesti produsul care ti se potriveste cel mai bine.
  Cauta si pe acest blog, sunt cateva articole si chiar si cateva teste pe android! Documenteaza-te putin. Succes! 🙂

Leave a Reply