Probleme la dezinstalarea produselor Avast! ? Ai aici solutia.

Din pacate dezinstalarea produselor de securitate folosind optiunea special integrata in kitul de instalare nu functioneaza mereu dupa cum ar trebui.

Astfel, anumite fisiere, chei registry sau chiar drivere raman in sistem avand un impact negativ asupra utilizarii calculatorului.

Pentru produsele Avast! exista un utilitar oficial pentru dezinstalare, insa chiar si acesta lasa in urma fisiere nedorite. Il puteti gasi la adresa: https://files.avast.com/test5beta/aswclear.exe

De aceea a fost creat un alt utilitar, neoficial, care sterge toate cheile registry si fisierele ramase in urma dezinstalarii produselor Avast!, inclusiv versiunea 8. Acest utilitar se numeste avast! Cleanup Tool si are suport Windows 8 putand fi descarcat de aici: https://skydrive.live.com/redir?resid=94A12102E5094675!952

avast cleanup tool

Alte detalii si suport gasiti pe pagina oficiala a produsului:
https://my.opera.com/rejzor/blog/2013/02/01/avast-cleanup-tool

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Probleme la dezinstalarea produselor Avast! ? Ai aici solutia.”

 1. Florinakke

  Dar pt NOD32 nu este nici un utilitar?
  De fiecare data AV-ul asta se tine de computer mai rau ca un malware!

  1. skazi76

   inainte de dezinstalare opreste protectia realtime , foloseste revo uninstaler free pentru dezinstalare , descarca de aici https://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=soln2289 utilitarul de la eset ,(ESETUninstaller) il rulezi in safe mode si ar trebui sa fie ok ! , sau aplicatia App remover!

 2. Tatu Viorica

  nu le a sters ,imi vine sa pling

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.