Zemana AntiLogger 1.9.3 – licenta GRATUITA

Un keylogger este un program care inregistreaza tot ceea ce se tasteaza de la o tastatura si de asemenea miscarile si click-urile mouse-ului.
Sunt utilizari recomandate in cazul urmaririi unor erori in calculator, urmaririi activitatii angajatilor unei firme insa sunt la fel de des folositi de catre creatorii de virusi.

In acest caz ei inregistreaza parolele, cod-urile cardurilor si alte informatii importante tastate de la un PC si apoi sunt trimise atacatorului a carui munca este doar de a le folosi pentru spargerea conturilor bancare, casutelor de e-mail, etc.

Desi programele antivirus, cele de tip hips, behavior blocker detecteaza asa ceva, exista si un program specializat doar pe asemenea programe. Se numeste Zemana Antilogger si are chiar si unele functii mai avansate: monitorizarea copierii clipboard-ului, a webcam-ului, interceptarea copierii unor screenshot-uri de pe ecran sau a logarilor SSL, plus toate cele descrise in primele mele fraze.

Programul costa in mod obisnuit 34$, dar se ofera gratuit printr-o promotie speciala.

Pentru a beneficia de licenta GRATUITA pentru Zemana AntiLogger 1.9.3 accesati pagina promotionala:

https://giveaway.glarysoft.com/zemanaantilogger1.9.3.251-114/

Promotia este valida inca 12 H din momentul postarii articolului!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Zemana AntiLogger 1.9.3 – licenta GRATUITA”

 1. ocsi

  Vad ca nu ati fost interesati de acest produs. Bun! Pacat! Eu am facut un test pe urmatoarea combinatie cu malware tip spyware, adware, malware, rootkit, keylogger, file injector (cam tot raul de pe lume in intervalul 12.03.2006 – 01.02.2013).
  Combinatia a fost: Avira Free + Windows Firewall + Sandboxie Free + Zemana antilogger Pro (licenta obtinute aici) + Shadow Defender (setate la maximum posibil, dar fara a deranja userul). Toate programele activate.
  Rezultat:
  – nici o infectie activa dupa restart PC
  – nici un cont compromis
  – nimic virusat (dupa intelesul tuturor)
  – totul l-a facut Shadoow Defender si Zemana antilogger, dar nici Avira Free nu a stat degeaba
  Bun! Voi faceti ce vreti … dar cu programe bine folosite, chiar gratuit sau oferite prin diversele oferte va puteti proteja mai bine, sau la fel ca si cu cele licentiate contra cost.

  1. happyday

   Cocktail-ul tau de solutii de securitate nu cumva explodeaza? 😀

   1. ocsi

    Nu. Singura problema e ca fermenteaza.

 2. tony

  F bun soft. Il folosesc de mult timp. Pus langa un antivirus bun iti asigura o protectie f buna.

Leave a Reply