Hard Disk Sentinel Professional – licenta GRATUITA

Hard Disk Sentinel Professional este conceput pentru a gasi, testa, diagnostica si repara problemele hard disk-ului, de a raporta si afisa deficientele in functionare ale HDD-ului si SSD-ului.

Hard Disk Sentinel ofera descrieri complete, sfaturi si informatii detaliate despre unitatile de tip HDD: interne sau externe. Un avantaj este faptul ca programul are si interfata grafica in limba romana: Configuration -> Preferences.

hard disk sentinel

Hard Disk Sentinel monitorizeaza inclusiv temperatura si valorile S.M.A.R.T. (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) pentru toate hard disk-urile. Verifica si afiseaza si viteza de transfer a datelor in timp real, aspect important in detectarea unor defectiuni sau degradari ale performantei hard-ului.

Versiunea profesionala ofera backup automat si programat al hard-ului pentru a preveni pierderile de date cauzate de stergeri accidentale sau malware.

hdd sentinel

Ai nevoie de Hard Disk Sentinel ?

Daca utilizezi un calculator si vrei sa fii sigur ca nu pierzi datele si esti atentionat din timp cand apare o problema cu hard-ul, raspunsul este DA.

hdd sentinel

HDD Sentinel iti este util in mod special daca :

– utilizezi hard-uri multiple sau SSD-uri in calculatorul tau (IDE / Serial ATA (S-ATA, e-SATA) / SCSI / SAS / hard disk prin USB) sau intr-un suport extern
– folosesti un rack mobil pentru hard-disk
– folosesti un laptop
– folosesti un server sau calculator cu transfer important de date sau utilizare intensa a hard disk-ului
– vrei sa maximizezi stabilitatea sistemului, performanta si integritatea HDD-ului, sa primesti alerte cand sunt atinse temperaturi inalte ale HDD-ului sau “starea lui de sanatate” este scazuta.
– nu vrei sa pierzi datele personale si nu vrei sa platesti pentru recuperarea datelor

Puteti obtine licenta GRATUITA pentru Hard Disk Sentinel Professional accesand site-ul:
https://www.hdsentinel.com/rejestracja_czytelnikow.php

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

19 responses to “Hard Disk Sentinel Professional – licenta GRATUITA”

 1. Vali

  Important: In momentul primei instalarii sau primei rulari a versiunii portabile, cand vi se va cere sa introduceti licenta care este sub forma de fisier Reg va trebui sa folositi IP de Rusia Sau Polonia astfel licenta nu va functiona

 2. Bogdan

  Si ca sa descarci ai nevoie tot de proxy de Polonia.

 3. Vali

  Nu e nevoie, eu am descarcat fara proxy : hxxp://www.hdsentinel.com/download.php

 4. me

  lista proxy polonia…spor!

  hxxp://spys.ru/free-proxy-list/pl/

 5. Kostas

  IMPORTANT: only readers of ‘Computer Swiat’ magazine in POLAND can get and legally use the license key! Deci….nu prea este legal.

 6. Vali

  Poti oricand sa te abonezi sau sa iti faci un cont la Computer Swiat si asa devive “legal” 🙂

 7. Enkde

  nu mai merge…

 8. Catalin
  1. Adi

   merge. folositi cu incredere

 9. Costin

  Cum procedez sa schimb ip-ul pt versiunea portabila?

 10. cip

  Multumesc, merge prin inkul lui catalin. Undeva in josul paginii este un camp de completat, puneti acolo linkul de download postat in cuprinsul articolului.

 11. Vali

  Daca dai clik dreapta pe link-ul lui @Catalin si alegi una din primele optiuni.. te va trimite exacta la pagina promotionala :). @Costin odata ce ai primit licenta in e-mail,, Descarci Hard Disk Sentinel Professional (ZIP) de aici: hxxp://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_pro_setup.zip sau cersiunea portabila de aici: hxxp://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_pro_portable.zip si folosesti licenta primita pentru activare

 12. Costin

  Multumesc Vali!

 13. daniel

  Am reusit si eu cu linkul dat de Catalin. M-au recunoscut ca as fi “polonez” doar ca licenta am primit-o pe mail (de yahoo.com) dupa vreo 12 ore. Am si renuntat la ideea de a mai instala programelul.
  Multumesc baieti.

 14. Vali

  @daniel, e bine si mai tarziu …decat niciodata …nu crezi?::)

 15. ryky

  Am reusit si eu cu metoda de mai sus,linkul lui catalin acum astept sa vad dacami vor trimite mailul.Multumesc echipei voastre si la toti cei ce posteaza pentru a ne fi mai usor.

 16. Vali

  Eu chiar in acest moment am incercat iar si am primit licenta in cateva secunde.. 🙂

 17. daniel

  Vali habar nu am de ce a durat atat. Da, clar mai bine mai tarziu decit … deloc 🙂

 18. chix

  A dat cu eroare pe proxy-ul “polonez”

  – Error
  We’re sorry, but this offer is available only for readers of ‘Computer Swiat’ magazine in POLAND. An e-mail with this information is sent to your address. Please ask a local magazine in your area to offer free license of Hard Disk Sentinel.

  You can visit the Store page about ordering a full, lifetime, personal license to Hard Disk Sentinel Professional version.

Leave a Reply