Premiere la CeBIT: G Data prezinta noile tehnologii antivirus

“In acest an, vom folosi CeBIT ca platforma pentru lansarea noilor noastre branduri, tehnologii antivirus inovative pentru o audienta internationala. Datorita acestor noi tehnologii ‘Made in Germany’ vom oferi clientilor nostri o protectie mai rapida si mai eficienta impotriva amenintarilor online,” explica Frank Heisler, Director G Data. “In plus fata de tehnologia prezentata vom demonstra clientilor nu doar cum se pot apara de atacurile cibernetice, ci si cum pot folosi G Data PatchManagement pentru a acoperi potentialele vulnerabilitati din programele pe care le utilizeaza.

 G Data in luminile rampei la CeBIT 2013


Tehnologii in premiera
Furnizorul german de securitate va prezenta in premiera mondiala noua sa tehnologie antivirus: G Data CloseGap.

Noile tehnologii antivirus G Data sunt pregatite pentru a fi integrate in generatia 2014 pentru utilizatori rezidentiali. Datorita tehnologiei G Data CloseGap, computerele vor beneficia de o protectie mai rapida si mai eficienta impotriva amenintarilor malware. Detaliile tehnice ale noilor tehnologii G Data vor fi prezentate in standul G Data pe perioada targului.

Produse in premiera

Solutii de business
G Data va aduce in atentia presei si a vizitatorilor G Data Business 12 si G Data PatchManagement. Solutiile corporate G Data ajuta companiile sa inchida bresele de securitate din aplicatiile instalate. Prin intermediul consolei de administrare MobileManagement integrate, administratorii vor avea posibilitatea sa gestioneze toate dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, asigurandu-se ca deviza “Bring Your Own Device” nu se va transforma in “Bring Your Own Disaster”.

Solutii G Data pentru consumer
G Data va prezenta noile solutii G Data AntiVirus 2014, G Data InternetSecurity 2014 si G Data TotalProtection 2014 ca premiere la CeBIT. G Data CloseGap este deja integrata in noua generatie.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Premiere la CeBIT: G Data prezinta noile tehnologii antivirus”

  1. Daniel

    Ar fi bine și dacă consumatorii din România am putea cumpăra licențe online și nu doar retail pentru produsele lor.

  2. dennis

    din 15-20 de magazine online care vand G Data, doar la eMag si DigitalMarket se gasesc cutii. in rest licentele sunt electronice, sunt livrate instant si au pretul la aproape jumatate fata de restul Europei. eu mi-am cumparat de pe https://www.programe-antivirus.ro/categorii.php?idcat=511

Leave a Reply