Premiera la CeBIT: G Data CloseGap – tehnologie antivirus inteligenta

Dupa mai multi ani de dezvoltare, G Data va introduce o noua tehnologie proprie, “Made in Germany”, ca premiera mondiala la CeBIT 2013: G Data Close Gap – Active Hybrid Protection protejeaza impotriva tuturor programelor malware si a atacurilor cibernetice. G Data CloseGap este mai mult decat o tehnologie antivirus si deschide noi orizonturi tehnologice. Aceasta tehnologie proactiva vine in completarea tehnologiilor de protectie clasice si a celor bazate pe semnaturi, precum BankGuard, WebCloud sau BehaviourBlocker. Datorita structurii modulare si a update-urilor regulate, G Data CloseGap este permanent actualizata si tine cu usurinta pasul cu noile amenintari, iar aceasta ii ofera un avantaj imens in fata solutiilor antivirus traditionale. G Data CloseGap este inclusa in noile solutii pentru utilizatori casnici: G Data AntiVirus 2014, G Data InternetSecurity 2014 si G Data TotalProtection 2014.

 Protectie perfecta datorata tehnologiei germane

Cand vine vorba de protectia impotriva malware-ului, precizia si viteza conteaza. Un timp de raspuns cat mai scurt intre prima aparitie a unui program malware si furnizarea unei semnaturi este, adesea, crucial si, deseori, solutiile antivirus traditionale nu sunt capabile sa tina pasul.

Tehnologia G Data CloseGap rupe barierele si combina protectia proactiva cu cea bazata pe semnaturi, pentru a oferi o protectie mixta puternica. Cu fiecare update, CloseGap primeste imbunatatiri suplimentare, ceea ce inseamna ca functionalitatea poate fi cu usurinta adaptata in functie de situatia de moment. In acest fel, utilizatorii si datele acestora beneficiaza intotdeauna de protectie optima, chiar si in cazul unor atacuri desfasurate dupa  scenarii necunoscute pana atunci. Comparativ cu conceptul anterior, al scanarii dual-engine, CloseGap ofera si un alt avantaj: reduce semnificativ consumul de resurse.

g data closegap

Cum functioneaza  G Data CloseGap

Un sistem cu doua motoare de scanare furnizeaza o protectie perfecta impotriva amenintarilor online, insa are dezavantajul unui consum ridicat de resurse, din cauza dublei detectii.

Tehnologia inteligenta actioneaza acolo unde este nevoie. Aceasta elimina duplicarea detectiei si, astfel, salveaza resurse valoroase. Tehnologia CloseGap dezvoltata de G Data actioneaza intr-un mod similar: protectia activa mixta detecteaza si inchide automat bresele din sistem. Actioneaza rapid si eficient, iar apoi furnizeaza o protectie cuprinzatoare fara sa afecteze performantele computerului.

Generatia G Data 2014 cu tehnologia CloseGap integrata

G Data CloseGap este inclusa in noile solutii de securitate pentru utilizatori casnici: G Data AntiVirus 2014, G Data InternetSecurity 2014 si G Data TotalProtection 2014, ce vor fi disponibile in perioada aprilie-mai 2013 si in Romania.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Premiera la CeBIT: G Data CloseGap – tehnologie antivirus inteligenta”

 1. Paul

  Salut!

  G data 2014 se lanseaza oficial in 9 martie 2013, la CeBIT.

  O seara placuta!

 2. Geo

  Sa intelegem clar: motoarele Bitdefender nu vor mai face parte din G-Data?

 3. Paul

  Salut Geo!

  Motorul Bitdefender va face parte si in versiunea 2014, doar Avast a fost inlocuit(bine au facut) cu un motor propriu.
  Daca mai ai nelamuriri->posteaza!

  O zi buna!

 4. Paul

  Salut!

  Orele intre care va fi prezentata noua gama de produse de securitate a celor de la Gdata la CeBIT va fi: 11.00-11.20.

  O zi buna!

 5. Valigw

  Bravo lor, uite asa se detaseaza un concurent serios pentru titlul de antivirusul anului !

 6. G Data InternetSecurity 2014 – Evaluare si test in dinamica (realizat de FaraVirusi.com)

  […] G Data CloseGap pentru o mai buna detectie antivirus. Aveti mai multe detalii despre aceasta AICI. Modulul BankGuard a fost imbunatatit si de asemenea detectia comportamentala pentru a detecta si […]

Leave a Reply