Bitdefender anunță 20 de poziții de internship pentru studenții facultăților tehnice

Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, susține în calitate de partener principal cea de-a opta ediție a programului național ’’Stagii pe bune’’ și anunță 20 de poziții de internship deschise pentru studenții facultăților tehnice, pe perioada verii.

În cadrul stagiului de practică în Bitdefender, studenții vor avea ocazia să lucreze alături de cei mai buni profesioniști din industria de IT&C.  Soluțiile produse în România de Bitdefender au primit la începutul acestui an distincția ’’Produsul anului’’ din partea institutului austriac de testare AV-Comparatives, compania fiind recunoscută ca lider tehnologic al industriei de securitate IT globale.

Programul ’’Stagii pe bune’’ își propune să întărească relația dintre mediul academic și companiile IT&C din zona privată, oferă studenților experiența lucrului propriu-zis într-o echipă de profesioniști pe proiecte complexe și facilitează integrarea studenților în piața muncii.

Pentru a putea participa la unul dintre programele de internship deschise în cadrul Bitdefender, studenţii trebuie să aplice pe site-ul stagiipebune.ro până pe 13 mai, iar până pe 3 iunie Bitdefender va anunța rezultatele procesului de recrutare.

Desfășurarea stagiilor va avea loc între 3 iunie și 1 octombrie 2013, iar până la 1 noiembrie se va derula evaluarea programului de internship.

Programul ’’Stagii pe bune’’ se desfășoară în cele mai importante centre educaționale IT&C din România, București, Timișoara, Iași și Cluj.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply