Panda Security Ofera Simplitate si un Profit mai Mare Partenerilor

Panda Security, The Cloud Security Company, lanseaza noua versiune a produsului Panda Cloud Partner Center, care consta intr-o consola de administrare exclusiva si gratuita pentru partenerii Panda Security. Acest instrument este o solutie completa pentru managementul securitatii centralizate, simplificand munca partenerilor si maximizandu-le profitul.

Consola Panda Cloud Partner Center ofera acum un singur punct de acces din care pot fi gestionate in mod centralizat solutiile cloud Panda Security din portofoliu. Prin intermediul acestui instrument, partenerii pot furniza servicii de securitate si de monitorizare si management al sistemului, de la distanta, optimizand resursele si crescand profitabilitatea.

Simplitatea pe care aceasta consola o ofera se datoreaza integrarii intregii game de solutii cloud ale companiei: pe langa Panda Cloud Office ProtectionPanda Cloud Office Protection Advanced, si Panda Cloud Email Protection acum este integrata si noua solutie de management si monitorizare a sistemului , Panda Cloud Systems Management. In acest fel, partnerii pot gestiona intregul ciclu de viata al produselor oferite clientilor lor, in mod simplu si rapid, fara ca Panda sa fie nevoita sa intervina. In acest fel, clientii finali beneficiaza de un timp de raspuns mult mai bun, la toate cerintele lor, iar profitabilitatea partenerilor nostri creste.

Noul Panda Cloud Partner Center le permite partenerilor sa se concentreze asupra afacerii lor, eliminand colaborarea obositoare cu diferiti furnizori de servicii cloud” spune Manu Santamaria, Product Manager la Panda Security Headquarter. “Ca furnizori, avem obligatia de a ne ajuta partenerii, facandu-le modul de afacere flexibil, astfel incat serviciile pe care le ofera clientilor sa fie  mai eficiente, dar,si sa genereze profituri mai mari.”

Cu aceasta noua versiune de Panda Cloud Partner Center, si multumita solutiilor cloud Panda Security, partenerii pot vinde acum  servicii cloud cu valoare adaugata SMB-urilor, intr-un mod simplu, flexibil si profitabil.

In plus, noul Panda Cloud Partner Center permite o administrare mai facila a clientilor si a solutiilor pe care acestia le folosesc, accesand o singura consola. Gestiunea si monitorizarea ciclului de viata al produselor clientilor ( de la versiune de test, solutia nou achizitionata la  reinnoire), identificarea oportunitatilor de afaceri,extinderea licentelor si cross-selling intre produse, acestea sunt doar cateva dintre avantajele oferite de Panda Cloud Partner Center, alaturi de posibilitatea de monitorizare a sistemului, rezolvarea incidentelor sau managementul protectiei antimalware, de la distanta. Toate printr-un sistem proiectat pentru a oferi partenerilor viteza si independenta.

Flexibilitate mai mare si Profitabilitabilitate Pentru Partenerii nostrii din Channel

Una dintre caracteristicile cheie ale noii console  Panda Cloud Partner Center este un nou model de vanzare a licentelor. Nu numai ca partenerii pot vinde licente in mod traditional, acum ei pot vinde serviciile si sub forma de  abonament (de exemplu, lunar), fara licente care expira, iar solutia va fi întotdeauna actualizata la ultima versiune.

In acest fel, in cazul in care un client anuleaza abonamentul incheiat cu partenerul Panda, dar licentele pe care

le-a folosit sunt inca active, partenerul se poate folosi de consola pentru a le recupera si a le realoca altui client.Toate acestea cu doar cateva click-uri, de la o consola Web accesabila de oriunde, in orice moment.

Partenerii isi pot creste deasemenea marjele cumparand pachete de licente la un pret speciale. Aceste pachete de licente, pentru utilizarea solutiilor  Panda Cloud pot fi utilizate direct de catre parteneri prin intermediul consoleifara interventia Panda. Consola pentru parteneri permite alocarea si activarea licentelor, achizitionarea de licente in avans capatand astfel sens si avand ca rezultat cresterea profitabilitatii.

Partenerii care doresc sa se bucure de toate beneficiile noului Panda Cloud Partner Center, a carui utilizare a crescut cu 81 la suta la nivel mondial in 2012 -, pot contacta echipa de vanzari Panda Security.

Pentru mai multe informatii, accesati: https://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/cloud-partner-center/.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply