PrivaZer – Scapa de fisierele nedorite din calculator si recastiga spatiu

Fisiere rezultate in urma dezinstalarii anumitor programe sau actualizari Windows, fisiere temporare de tot felul, cache-ul sau fisierele inutile din Windows pot ocupa uneori si cativa GB.

Poti acum sa scapi de ele intr-un mod rapid si sigur, dar si avansat putand decide tu ce si cum sa stergi.
Privazer ofera curatarea si optimizarea sistemului intr-un mod mai avansat decat o fac alte programe gratuite.

privazer

Poti sterge fara probleme fisierul de hibernare al Windowsului daca nu folosesti aceasta functie…si te asigur ca vei economisi mult spatiu pe HDD.

privazer

Poti sa cureti registry-ul, prefetch-ul Windows-ului, jumplist-urile, cookie-urile si spatiul liber din sistem.

Poti programa curatarea automata a calculatorului si de asemenea poti curata de fisiere nedorite stick-urile USB sau HDD-urile externe.

Pentru o descriere mai detaliata urmariti clipul de prezentare:

Un program util, o mai buna alternativa la CCleaner pe care-l poti descarca de aici:
https://privazer.com/download.php

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “PrivaZer – Scapa de fisierele nedorite din calculator si recastiga spatiu”

 1. happyday

  Am rulat si io dracia asta in varianta in limba “român” insa nu inteleg o chestie : in ce dialect o fi ca nu pricep o iota din ce esplica acolo? 🙂

  1. Marmota Antivirus

   a fost tradus de “prietenul” tau Maryan “dupa” info-general 😀

 2. nicolae

  Am folosit si eu softul asta de ceva luni de zile dar nu pot sa zic ca e cine stie ce de el,mai mult se axeaza pe stergerea datelor “sensibile” dar nici acolo nu straluceste ca am verificat dupa ce a “sters” el si am recuperat o gramada de date cu alte softuri.
  Oricum nu este o mai buna alternativa la Ccleaner.
  Eventual daca Dl Radu FaraVirusi aveti ceva timp sa faceti un review si la SystemNinja.
  https://singularlabs.com/software/system-ninja/

  1. happyday

   Nush cum naiba aleg astia denumirile softurilor de ajung de rasul curcilor. La o adica, ce incredere poate inspira un program numit “ninja”? Dupa Hello Kitty pe post de antivirus si Chocoflop pentru editare poze a mai aparut un soft cu denumire bizara, un ninjalau care, aparent, vrea sa-l hacuiasca pe nevinovatul de Windows. 😀
   N-am nimic cu programul in sine, nu l-am folosit si habar n-am ce e de capul lui, insa denumirea e complet aiurea si zau ca nu imbie deloc la utilizare. 🙂

   1. WindowsCluj

    Prima data cand am auzit de System Ninja 2.0.1 a fost in revista Pc-Practic din 04.2011. Programul era trecut pe cd-ul revistei cu descrierea: program care asasineaza toate elementele reziduale din sistem, optimizandu-i viteza si stabilitatea.

    1. happyday

     E mai bine cu un asasin decat cu un terorist sinucigas care arunca in aer ramasitele cu tot cu sistem. 🙂
     Pe asta din urma cred l-ar numi Al-Qaeda Cleaner.

 3. WindowsCluj

  L-am folosit si eu de acu 2-3 ani si am fost incantat de program. Prima data la rulare dureaza mai mult timp, insa mi-a facut mult loc pe hard. Nu cred ca CCleaner este mai tare decat PrivaZer 🙂 parerea mea .

 4. nicolae

  Ccleaner este mai bun decat PrivaZer cu conditia sa aiba si CCEnhancer instalat,asta e un fel de addon la Ccleaner si care este creat de firma care produce si SystemNinja.
  Mai exact toate softurile care ruleaza in sistemul tau sunt bagate la curatat,plus multe altele pe care le alegi tu.
  @happyday
  Nu te mai lua dupa denumire ci dupa ceea ce stie sa faca iar asta poti sa o faci doar incercand produsul respectiv.

 5. happyday

  Mno, mai fratilor, dat fiind faptul ca sistemul meu de operare e cu un picior in groapa datorita ‘jde miilor de instalari si dezinstalari care i-au batucit bine fizicul si psihicul, m-am decis sa incerc sa-i prelungesc agonia cu ajutorul superbelor programe de optimizare.
  Asa ca le-am rulat succesiv, mai intai WiseCare 365 : sute si sute de probleme detectate, toate rezolvate cu nonsalanta specifica unui astfel de soft; sistemul se misca la fel de prost.
  Apoi Privazer : o armata de gandaci, rame, carcalaci; dezinsectie completa; sistemul abia mai respira.
  Ccleaner : mii de sobolani, soareci cat cuprinde; deratizare totala; sistemul a inceput sa puta, Explorer-ul abia mai rula ceea ce nu se intamplase pana atunci.
  TuneUp 2013 : toate problemele pamantului erau adunate in sireacul meu computator; si toate au fost eliminate. Explorer-ul a inceput sa se miste ceva mai binisor, sistemul tot necesita imbalsamare.

  Morala : folositi cu nadejde oricare dintre softurile de optimizare doar daca suferiti de masochism. In caz contrar, reinstalati sistemul de operare. 😉

 6. Nicut Alexandru

  Eu folosesc Privazer: apreciez faza cu curățirea MFT și, în funcție de setări, ștergerea prin mai multe faze a fișierelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.