Kaspersky PURE 3.0 — Tehnologii premiate care asigura cea mai avansata protectie pentru computere

Kaspersky Lab a lansat astazi noua versiune a principalei solutii pentru protectia PC-urilor utilizatorilor individuali – Kaspersky PURE 3.0 Total Security. Oferind tot ceea ce au nevoie utilizatorii de la o suita de securitate, inclusiv protejarea operatiunilor de online banking, gestionarea parolelor, realizarea unui backup online, Kaspersky PURE 3.0 asigura protectia optima pentru ca utilizatorii sa isi poata securiza activitatile online si informatiile digitale din reteaua personala de PC-uri.

kaspersky pure 3

Securitatea totala care asigura cea mai buna protectie pentru PC

Tinand cont ca 77% dintre utilizatorii de computere fac cumparaturi online in mod regulat, potrivit unui studiu efectuat de 0+K Research in 2012, ne putem imagina cate tranzactii au loc in fiecare zi si cate date ale cardurilor de credit pot ajunge in mainile infractorilor cibernetici.

70% dintre e-mailurile de phishing sunt folosite pentru a determina victimele sa viziteze website-uri infectate si falsificate foarte credibil, cu scopul de a fura informatiile bancare, potrivit datelor colectate de Kaspersky Security Network in 2012. In plus, potrivit acelorasi date, peste 5.000 de website-uri sunt compromise zilnic, inclusiv website-uri bancare sau de cumparaturi online. Kaspersky PURE 3.0 include o gama unica si eficienta de tehnologii, menite sa protejeze utilizatorii de orice forma de atac cibernetic.

Majoritatea oamenilor isi pastreaza documentele fizice, banii si alte obiecte valoroase din casa in seifuri rezistente, insa ce se intampla cu informatiile stocate pe computere? Utilizatorii acumuleaza numeroase astfel de obiecte digitale de valoare pe computerele personale de-a lungul anilor – precum fotografii, muzica si documente juridice sau financiare. Este firesc sa protejam astfel si identitatea si bunurile online atunci cand navigam pe internet. Kaspersky PURE 3.0 functioneaza precum un seif, o barca de salvare sau un paznic personal al securitatii pentru toate informatiile stocate si transmise catre sau de pe PC-ul utilizatorului.

Acestea sunt cateva dintre tehnologiile inovatoare de protectie incluse in noua solutie Kaspersky PURE 3.0:
Safe Money

Infractorii cibernetici urmaresc un singur lucru, in final: banii. Internetul le pune la dispozitie acestor infractori moderni diverse tehnici de furt, de aceea Kaspersky PURE 3.0 include noi modalitati de a oferi protectie impotriva acestora. Cu ajutorul noii tehnologii Safe Money, Kaspersky PURE 3.0 se asigura ca toate website-urile care presupun introducerea unor informatii bancare, realizarea unor plati sau a cumparaturilor online, sunt autentice, astfel incat utilizatorii sa nu ajunga sa fie pacaliti sa isi ofere datele personale pe website-uri false. Utilizand certificatele de securitate si verificand reputatia website-urilor, tehnologia Safe Money verifica autenticitatea site-urilor, dupa care lanseaza automat sistemul de navigare sigura pe internet, pentru a asigura un nivel suplimentar de protectie impotriva malware-ului.

Pentru o si mai buna protectie, tehnologia Safe Money include si functia Secure Keyboard, care nu permite ca informatiile folosite la logare sa fie inregistrate de un software de tip keylogger. Functia Secure Keyboard se va activa automat de fiecare data cand utilizatorul intra pe un website bancar sau pentru plati online sau la introducerea unei parole pe orice pagina web. Nicio alta solutie de securitate nu ofera acelasi nivel de protectie pentru banii utilizatorilor precum Kaspersky Lab, care a fost premiat de MRG Effitas pentru eficienta in securizarea datelor financiare, la finalul anului 2012.

Online Password Manager

Parolele reprezinta o modalitate esentiala de control a informatiilor care definesc identitatea online a unei persoane si este important ca acestea sa fie complexe si puternice. Majoritatea utilizatorilor de internet detin cel putin cinci conturi protejate de parole, pentru care folosesc combinatii variate de litere si simboluri pentru o inregistrare sigura. Cu cat sunt mai multe, cu atat parolele sunt mai dificil de memorat si de gestionat. Kaspersky Lab ofera utilizatorilor posibilitatea sa isi stocheze toate informatiile de inregistrare intr-un seif online unic si securizat, care poate fi sincronizat pe mai multe PC-uri, fara a mai fi nevoie de o lista fizica de parole sau sa se utilizeze o singura parola pentru toate conturile. Daca utilizatorii vor sa beneficieze de cele mai sigure parole, acum pot face acest lucru cu ajutorul functiei Kaspersky Password Manager, care genereaza parole extrem de complexe si apoi le salveaza in cloud, astfel incat nu mai este necesara memorarea lor.

Online Backup

Tinand cont de cantitatea de documente importante, fotografii si informatii, este foarte important ca utilizatorii sa fie pregatiti pentru eventualitatea pierderii, defectarii sau furtului PC-urilor. Kaspersky PURE 3.0 dispune acum de o functie de backup integrata, care le permite utilizatorilor posibilitatea de a pastra copii online ale fisierelor, cu ajutorul unui cont creat in prealabil pe Dropbox. Odata ce fisierele au fost salvate, utilizatorii le vor putea accesa de pe orice computer conectat la internet.

Automatic Exploit Prevention

Multe dintre programele software pe care folosim zilnic pot fi exploatate cu usurinta de catre infractorii cibernetici si transformate in cai de acces la informatii foarte importante. Aceste programe utilizate la scara larga, precum Adobe Acrobat, Java si altele, pot contine vulnerabilitati care nu au fost remediate de creatorul software-ului, sau de utilizatorii care, din neglijenta, apasa butonul “ignore” atunci cand sunt anuntati ca trebuie sa instaleze update-uri pentru programele utilizate. Daca aceste vulnerabilitati nu sunt remediate, infractorii cibernetici pot folosi aceste brese pentru a accesa computerele utilizatorilor. Noua tehnologie Kaspersky Lab, Automatic Exploit Prevention, anticipeaza si blocheaza aceste tipuri de atacuri, monitorizand programele pentru a depista orice tip comportament anormal. Daca programul incearca sa opereze activitati neautorizate, aceasta tehnologie blocheaza actiunea cu potential malitios.

Parental Controls

Parintii nu stiu tot timpul ce fac copiii atunci cand folosesc computerul, un fapt destul de ingrijorator. Cu ajutorul functiei de control parental inclusa in Kaspersky PURE, utilizatorii pot asigura protectia completa a copiilor lor cu ajutorul tehnologiilor si filtrelor foarte avansate. Parintii pot bloca accesul la website-uri nepotrivite, pot stabili intervale de timp limitate in care poate fi utilizat internetul si pot impiedica trimiterea informatiilor personale pe Facebook sau pe Twitter, cum sunt adresa fizica sau informatiile cardului de credit. In cazul in care copilul are propriul computer, parintii pot administra si monitoriza toate setarile de Control Parental de pe computerul personal, cu ajutorul instrumentului de administrare centrala.

In plus fata de suita de functii incluse in pachetul Kaspersky PURE 3.0, utilizatorii pot administra protectia mai multor PC-uri de pe un singur computer central. De asemenea, ei pot folosi instrumentele de clean-up pentru a asigura buna functionare a tuturor sistemelor conectate la PURE sau pot rula scanarea de virusi, pot instala update-uri sau pot realiza copii de back-up ale fisierelor, de pe un singur computer.

Protectie impotriva infractorilor cibernetici moderni bazata pe tehnologii premiate

Kaspersky PURE 3.0 are la baza tehnologia de securitate Kaspersky Lab premium, care a fost apreciata in repetate randuri de o multitudine de experti din industrie. Produsele din gama Kaspersky Lab pentru utilizatori individuali au participat la mai mult de 50 de teste independente in 2012 si s-au pozitionat pe primul loc in clasament in jumatate dintre aceste evaluari. Mai multe informatii despre rezultatele premiilor puteti gasi aici.

Dupa castigarea prestigiosului premiu “Produsul anului” din partea organizatiei independente de testare AV-Comparatives in 2011, Kaspersky Lab a obtinut, ulterior, cel mai mare punctaj, pentru al doilea an consecutiv. In plus, Dennis Labs, o institutie independenta de testare care recreeaza fisierele malware intalnite in realitate, a testat opt produse ale celor mai importante companii de securitate. Din punctajul maxim de 300 de puncte, solutia Kaspersky Internet Security 2012 a inregistrat un scor aproape perfect de 298 de puncte, fiind notata de Dennis Lab cu cel mai bun calificativ, AAA, si a primit premiul „Best Home Anti-Virus Protection”. Versiunea actuala a solutiei Kaspersky Internet Security 2013, care reprezinta baza solutiei de securitate PURE 3.0, asigura cel mai inalt nivel de detectare pentru toate tipurile de programe malitioase, inclusiv cele mai complexe versiuni.

“Integrand tehnologii premiate precum Safe Money si Automatic Exploit Prevention in solutia Kaspersky PURE 3.0, am urmarit sa dezvoltam un produs care nu doar protejeaza PC-ul, dar si identitatea online si bunurile digitale ale utilizatorului”, a explicat Petr Merkulov, Chief Product Officer in cadrul Kaspersky Lab. ”De la conturile bancare, la fotografiile de familie, Kaspersky PURE 3.0 asigura protectia completa a consumatorilor, mentinand pasul cu stilul rapid de viata al acestora. Protejand discret fiecare PC din casa, Kaspersky PURE 3.0 garanteaza ca nu va fi necesara o incetinire a ritmului de lucru, gratie celui mai bun si mai eficient software de securitate disponibil”, a declarat Petr Merkulov.

Costuri si disponibilitate

Kaspersky PURE 3.0 este disponibil acum pe piata in toate magazinele online Kaspersky Lab si in magazinele specializate. Actualii utilizatori de solutii Kaspersky PURE si Kaspersky PURE 2.0 pot face upgrade in mod gratuit la versiunea Kaspersky PURE 3.0, pe care o pot utiliza pana la incheierea perioadei de valabilitate a licentei.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Kaspersky PURE 3.0 — Tehnologii premiate care asigura cea mai avansata protectie pentru computere”

  1. Eugen

    L-am instalat,totul a decurs fara probleme,dar la fel ca si Kis.2013,are probleme cu functionalitatea microfonului si a camerei web in Yahoo Messenger.Daca,vreti sa folositi camera in messenger-ul de la Yahoo,atunci deschideti Kaspersky Pure,clic pe settings,apoi in dreapta sus pe additional,aici cautati in partea stanga,submeniul network,da-ti clic pe el,apoi pe select(in dreptul optiunii:Monitor selected ports only).In partea de jos la optiunea:Monitor all ports for specified applications,cautati in lista,Yahoo Messenger si debifati casuta din dreptul lui,apoi clic pe ok,apply si iar ok.Asa,o sa puteti folosi,camera si microfonul din messenger.Am pus aceasta problema si dupa aparitia Kis 2013,dar nimic.O seara placuta tuturor.

Leave a Reply