Comodo Endpoint Security Manager 3 Professional Edition – Licenta GRATUITA

Pentru o companie mai mare sau mai mica, o solutie de tip Endpoint Security Manager este obligatorie pentru buna functionare a calculatoarelor din retea.

Comodo Endpoint Security Manager 3 Professional Edition realizeaza managementul pc-urilor atat ca sisteme de calcul, cat si in ceea ce priveste securitatea lor. Poate functiona cu Windows, MAC OS X, Linux sau Debian.

comodo endpoint security manager

Acum il poti avea gratuit printr-o promotie speciala. Acceseaza linkul de mai jos si apasa butonul “Get 10 free licenses”:
https://www.comodo.com/business-enterprise/cesm3/index_v2.php

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “Comodo Endpoint Security Manager 3 Professional Edition – Licenta GRATUITA”

 1. brit

  Este o buna oferta pentru societati comerciale, dar si pentru cei care au mai multe calculatoare.Promotia este de1 an din momentul inregistrarii.Radu te rog cind ai timp poate faci si un comentariu legat de modul de instalare pentru f secure client security v 10. Acum nu mai poate fi instalat (ca stand alone) decit cu policy manager si da o eroare la pornire in legatura cu admin.pub key pe care nu stiu cum sa o gasesc.Multumesc!

 2. ANONYMOUS

  @brit
  din ce timp si din ce dimensiune esti?
  de ceva vreme (cativa ani) in limba romana se utilizeaza “cand” in loc de “cind” si “decat” in loc de “decit”.
  Pfff!!!
  Si pe el (ea) il (o) preocupa securitatea in domeniul informatic!!!

 3. brit

  Bai este treaba mea ce tip de scris folosesc .Probabil ca esti nascut cam de curind..Iar din punct de vedere a ceea ce ma intereseaza, este treaba mea .Daca nu-ti poti retine hormonii mutate pe alt site pustiulica!

  1. virus2009

   @ brit

   Foarte bine spus, nu a prins vremurile alea , ” sint=sunt “, etc….. , iaca mosule ,ne corecteaza pustii 😛

   Am prins acele vremuri 🙂

 4. fryn

  Eu unul nu vad rostul unor astfel de discutii. Recomandat era sa apara pareri, detalii despre acest produs.
  In rest folosirea unor anumite litere, sau gradul de cunoastere a limbii romane al unora, e bine sa le lasam pentru altii si in alte locuri.
  Acum revenind, poate cineva sa faca o caracterizare a acestui program? Multumesc.

 5. clawname

  Deci..trebuie sa am cis instalat ca sa mearga menagerul asta? sau cum sta treaba?

 6. Ccata

  Chestia asta cu ortografiea,este cam falsa .acum se serie cum se scria pana sa vina jigodiile comuniste la putere,,,vezi usl….ăei copii comunistilor au preluat din perioada post comunista ,de r5ahat asa-i?asa ca….mosu este mai tanar ca ideologia ta!invata istoria gramaticii Romanesti ,nepoate?….

 7. axelluny

  Am studiat problema aceasta a scrierii cu sunetele ”â” și ”î”.Părerile sunt împărțite.Personal am adoptat recomandarea Hotărârii Adunării Generale a Academiei Române din 17.02.1993 privind revenirea la “â” şi “sunt” în grafia limbii române.DAR…se pare că tendința tuturor limbilor este să se scrie cum se pronunță.În concluzie corect ar fi cu cu ”î” când pluralul cuvântului unde apare „dilema” nu se poate scrie cu ”a” cu ”i” ex:singular cuvînt, vînă, sfînt etc. cu formele corespunzătoare de plural cuvinte, vine, sfinți.

 8. Pitic Verde

  Discutiile referitoare la ortografie,gramatica sau alte stiinte de acest gen se discuta in alte locuri.Ar fii bine astia ‘mai tineri’ sa-i corectati pe aia ‘mai batrani’ pe alte site-uri s-au alte topic-uri ,nu de alta dar aici se discuta despre antivirusi si daca ma gandesc mai bine de cativa ani buni rata promovabilitatii la bac si alte examene este incredibil de mica.Decat sa va bagati in seama ca x,y a gresit si nu stie sa scrie corect iar voi aveti cunostinte deosebite si o inteligenta peste medie mai bine raspundeti oamenilor la intrebarile ce le pun si demonstrati in acest fel ca sunteti deosebit de destepti.
  De obicei nu ma bag in seama dar de ceva timp au aparut persoane prin diferite topic-uri care in loc sa ajute oamenii cu un sfat mai bine fac misto.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.