Bitdefender lanseaza Antivirus Free for Android

Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, lanseaza Antivirus Free for Android, aplicatia ce combate amenintarile generate de volumul tot mai mare de virusi care au ca tinta terminalele cu Android.

bitdefender antivirus free android

Produsul ofera utilizatorilor de smartphone o solutie antivirus gratuita, rapida si puternica, ce foloseste tehnologia de scanare in cloud si nu consuma bateria.
’’Am observat o diversificare a soft-ului periculos pentru Android in ultimul an, asa ca am creat aceasta solutie pentru a contracara amenintarile create zilnic pentru acest tip de terminale. Intrucat ne dorim s-o vedem utilizata la scara cat mai larga, am realizat-o usor de folosit, cu impact minim asupra bateriei si cu efect letal asupra virusilor’’, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Creatorii de malware si-au concentrat efortul pe furtul de date personale, astfel ca in ultimele sase luni a crescut semnificativ ponderea reclamelor agresive in volumul total al detectiilor, potrivit datelor Bitdefender. Cele mai comune forme de virusi de Android pot incarca factura telefonica a utilizatorului, apeland numere cu tarif premium sau pot fura parole, pot monitoriza e-mail-urile si orice alta activitate derulata pe terminal.

Dupa instalare, Bitdefender Antivirus Free for Android pastreaza telefonul in siguranta, avertizand imediat utilizatorul in cazul detectarii unei activitati suspecte. Solutia are la baza tehnologiile Bitdefender dezvoltate pe parcursul mai multor ani de experienta in prima linie a luptei impotriva virusilor.

Antivirusul foloseste tehnologia de scanare in cloud pentru a ramane actualizat permanent cu cele mai noi amenintari informatice pentru Android. Impactul minim permite o scanare eficienta si foarte rapida fara a solicita bateria.
Bitdefender Antivirus Free for Android poate fi descarcata din Google Play sau de pe site-ul bitdefender.ro.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Bitdefender lanseaza Antivirus Free for Android”

 1. Ionut

  daca instalez de exemplu un program il scaneaza automat la instalare sau trebuie sa intru eu un aplicatie si sa activez scanarea?

 2. Alin Vlad

  @Ionut E scanat automat la instalare

 3. Stefan - GeekBlog

  Văd că BidDefender acționează din ce în ce mai mult pe piață și din ce în ce mai multă lume vorbește despre ei. O să încerc și eu antivirisul lor pentru android să văd cum merge.

 4. virus2009

  Fara internet pe telefon/tableta nu faci mai nimic cu el instalat , nu va pornii scanarea la cerere , asta datorita tehnologiei de scanare in cloud , arhivele nu vor fi scanate, protectie in cazul in care accesati link-uri infectate nu sunteti protejati ,etc…. pe scurt , nu vad rostul instalarii lui , sunt aplicati gen avast , este gratuit si ofera protectie full si nu numai.

 5. drwoo

  in prezent am TrustGo…. merita sa-l schimb cu Bidefender-ul asta free?

Leave a Reply