Maratonul de programare eeStec Olympics sta sa inceapa

Ți-ai flexat degetele? Ți-ai antrenat neuronii? Visezi linii de cod?

Dacă da, atunci ești pregătit pentru maratonul de programare EESTEC Olympics 4!

Ajuns deja la a 4-a ediție, EESTEC Olympics este un eveniment cu tradiție marca EESTEC București, ce adună laolaltă studenți pasionați de programare din cadrul Universității Politehnica București, Academiei de Științe Economice și a Universității București.

De-a lungul a 24 de ore, 15 echipe a câte 3 oameni se vor întrece într-o cursă contratimp, având ca scop final programarea unei aplicații web ce va fi portată și pe dispozitive mobile (telefoane, tablete etc). Și pentru a face totul mai interesant, am adăugat premii în valoare de peste 2600 de euro oferite de partenerii principali ai evenimentului, UPC România şi Star Storage. Cei 45 de finaliști vor fi aleși în urma unei probe preliminare ce va avea loc pe 20 aprilie.

eestec olympics

Înscrierile pentru eveniment au loc pe site-ul www.eestec.ro/olympics. Tot pe site puteți găsi informații despre edițiile anterioare, testimoniale ale foștilor participanți, regulamentul concursului și puteți afla cine sunt partenerii noștri.

Finala EESTEC Olympics va avea loc în Politehnica București, în Holul AN al Rectoratului în data de 26-27 aprilie. Așa că fa-ți rezerve de cafea și energizante căci te așteptăm să te înscrii și să ne arăți că ai cea mai tare echipă de programare!

Power your future, power your code!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply