Panda Security si Facebook extind colaborarea pentru a proteja utilizatorii impotriva Malware-ului

Panda Security, Compania de Securitate Cloud, a anuntat ca acordul de colaborare cu Facebook pentru protejarea vietii sociale a  utilizatorilor popularei retele de socializare, se va extinde dupa doar 6 luni de la lansarea acestuia.

Facebook va da posibilitatea acum utilizatorilor sa se bucure de protectie impotriva link-urilor URL periculoase in sase limbi ( Engleza, Spaniola,, Franceza, Germana, Italiana si Portugheza), crescand astfel domeniul initial al proiectului.

panda 2013 gratuit

De la inceputul acestei promotii, cu sase luni in urma, si pana astazi, utilizatorii Facebook au descarcat 10,000 de licente gratuite Panda Internet Security 2013 varianta de 6 luni.

“Suntem extrem de multumiti cu rezultatele obtinute in urma colaborarii cu Facebook, care acum se extinde in sase limbi diferite. Aceasta initiativa comuna impotriva malware-ului a fost extrem de bine primita de catre utilizatori. De fapt, in primele sase luni ale promotiei, utilizatorii au descarcat un total de 10000 de activari ale solutiei  Panda Internet Security 2013,” explica Enrique Aguilera VP Comercial si Marketing la Panda Security

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply