Kaspersky Lab Romania a participat la IDC IT Security and Datacenter Transformation Roadshow 2013

Kaspersky Lab a participat miercuri, 17 aprilie, la IDC IT Security and Datacenter Transformation Roadshow 2013, in cadrul caruia s-a discutat despre noile amenintari cibernetice care afecteaza securitatea companiilor.

Discutiile din cadrul evenimentului au avut ca tema centrala cele mai presante si mai noi probleme de securitate cu care se confrunta organizatiile moderne. Printre care se numara securizarea intreprinderii si strategii de business, urmatoarea generatie IT si securitatea informatiei, securitatea in era Cloud Big Data, urmatoarea generatie de Firewall si IP, securitatea pentru retea si mobilitate si gestionarea riscului.

Stefan Tanase, Senior Security Researcher in cadrul Kaspersky Lab, a discutat despre fenomenul razboiului cibernetic si felul in care acesta afecteaza securitatea corporatiilor (How Is Cyber-War Impacting Your Corporate Security).

„Companiile au intrat in epoca atacurilor cu tinta predefinita la nivel inalt, in care instrumentele sofisticate de spionaj au devenit din ce in ce mai raspandite”, a spus Stefan Tanase. „Schimbarile tehnnologice i-au facut pe administratorii IT sa se confrunte cu noi probleme de securitate. In plus, provocarile lansate de crima organizata si numarul tot mai mare de dispozitive personale folosite de angajati au facut protejarea datelor de business mai dificila ca niciodata”, a incheiat Tanase.

Evenimentul IDC IT Security and Datacenter Transformation Roadshow 2013, care a avut loc in Bucuresti, s-a adresat mai reprezentantilor din industrii diverse: bancar, servicii financiare, transport, utilitati si logistica, telecomunicatii, guvern si administratie publica, productie si comert.

La eveniment au participat reprezentanti ai companiilor, cu putere de decizie in ceea ce priveste problemele de securitate: Chief Security Officer, directori de Enterprise Security, CIO, CTO, CISO, Privacy Officer, Network Security Manager, Server Application Manager, Antivirus, Email Monitoring, VPN si 3A Manager.

 

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Kaspersky Lab Romania a participat la IDC IT Security and Datacenter Transformation Roadshow 2013”

  1. Nicoleta

    buna ! am vazut ca pe blogul tau ne oferi noua cititorilor o licienta gratuita insa te pot intreba eu daca am aceasta licienta expirata pot sa mio activez avand un leptop acer – Promotia este valida doar pentru utilizatorii placilor de baza ASUS din gama ROG (Republic of Gamers) conform specificatilor de pe site-ul mentionat. eu nu am inteles cu placa de baza – aceasta licienta se descarca doar la cei care au placa de baza asus ? scuze chiar nu ma pricep…https://www.faravirusi.com/2013/04/14/kaspersky-internet-security-2013-un-an-de-zile-licenta-gratuita/ astept un raspuns-multumesc

    1. happyday

      licenta nu va putea fi activata decat de posesorii unei placi de baza asus din gama mentionata. insa, daca citesti comentariile de la articolul respectiv, vei vedea ca s-a postat un link catre solutia instalarii si pe alte configuratii.

Leave a Reply