Paragon Partition Manager 12 Home – licenta GRATUITA

Iata ca Paragon Partition Manager a ajuns la versiunea 12. Pagina oficiala de Facebook Paragon il ofera gratuit, printr-o promotie valida doua zile.

Iata ce inseamna Partition Manager. Instrumentele avansate de partitionare ale Paragon Software va ajuta sa controlati si sa administrati in intregime hard disk-urile.

Paragon Partition Manager 11 gratuit

Beneficind de o capacitate marita de stocare a hard-disk-ului, nevoia de a imparti spatiul devine mai importanta ca oricand. Acest instrument de partitionare este ideal pentru restructurarea hard disk-ului dvs. beneficind astfel de o stocare a datelor optima si eficienta.

Caracteristici esentiale si beneficii:

 • Creaza, formateaza, sterge partitia. Puteti crea, formata si sterge o partitie de pe orice sistem de fisiere.
 • Creaza expres o partitie. Creati o noua partitie in locul dorit pe hard disk, formatati-o in NTFS si apoi o veti vedea in sistem.
 • Muta/sterge partitiile. Puteti redimensiona si/sau muta partitiile pe un hard disk.
 • Redimensioneaza o partitie expres. Cresteti spatiu disponibil pe un hard disk utilizând spatiul nefolosit al unei partitii adiacente (inclusiv partitii ale Apple Boot Camp).

Obtineti licenta gratuita accesand pagina urmatoare:
https://www.facebook.com/pages/Paragon-Software-Group/116815481437?sk=app_129643070561720&app_data

Promotia este valida pana pe 26 aprilie a.c.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Paragon Partition Manager 12 Home – licenta GRATUITA”

 1. sorin

  radule nu reusesc cu licenta ,ajutama te rog ,imi descarca direct chitul de instalare iar cind vreau sa instalez programul ami cere licenta ,multumesc

 2. daniel

  sorin
  dupa ce dai like pe FB ai in partea de jos a paginii ai un fomular: nume,prenume, tara, limba si adresa de mail. Acolo completezi cu o adresa de mail valida (adica a ta) pe care vei primi datele de inregistrare a programului.

 3. Marcel

  Sorine@, dupa completarea datelor: First Name*, Last Name*, Email*, Country*, Language*, o sa primesti un email cu licenta (un PRODUCT KEY si un SERIAL NUMBER). Bafta!

 4. sorin

  Gata , am reusit .multumesc tuturor .O zi buna.

Leave a Reply