CONCURS: Castiga 5 licente uRex Videomark Platinum

Multi dintre cei care citesc acest blog au creat un video si au vrut sa nu le fie insusit de altcineva. Este greu sa-ti vezi munca furata si ceea ce ai realizat tu este distribuit fara scrupule.

Cand postezi ceva pe YouTube sau orice alt site de video sharing, putini stiu cine a creat sau are drepturile de autor pentru acel video.
De aceea poti adauga un watermark intr-un mod simplu si profesional. Tu investesti timp pentru a crea acel clip, iar proprietatea intelectuala trebuie de asemenea protejata.

uRex Videomark Platinum este o solutie extraordinara pentru a adauga o sigla\watermark sau o forma de identificare a autorului fara efort. uRex Videomark Platinum are operatiuni simple, interfata prietenoasa, este rapid si poate procesa in acelasi timp mai multe fisiere.

urex video watermark concurs licente gratuite

Poti adauga watermark static sau dinamic, poti alege din peste 200 de sabloane sau poti crea unul propriu. In plus, cu acest program poti face si conversie video intre formatele AVI, MP4. MPEG, WMV, MKV, MOV, FLV, SWF, 3GP, etc.
Nu in ultimul rand poti adauga efecte speciale filmarii tale: blur, old movie, mozaic, etc.

www.nr1-tv.ucoz.com in colaborare cu www.urexsoft.com ne-au oferit 5 licente GRATUITE pentru acest program, pe care vi le punem la dispozitie prin CONCURS.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne aratati ce clip ati creat voi (link spre site-ul unde este incarcat) sau daca doar planuiti sa realizati ceva in viitor aratati-ne un clip video care va place mult si explicati alegerea.

Asteptam raspunsurile voastre sub forma de comentariu la acest articol pana in data de 07 mai 2013, ora 06.00.

Extragerea castigatorilor va avea loc in jurul datei de 15 mai a.c.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “CONCURS: Castiga 5 licente uRex Videomark Platinum”

 1. WindowsCluj

  Acesta e un clip cat de cat nou
  https://www.youtube.com/watch?v=Oba6xHibKiE

  1. happyday

   Ca tot ai postat videoclipul, cum ti se pare IObit fata de Revo?

   1. WindowsCluj

    Cand instalezi Advanced System Care se instaleaza automat si IObit uninstaler, mie imi place mult, sunt obisnuit cu el, il folosesc de mult timp. Cu toate ca sunt si alte programe de dezinstalare Revo uninstaler, Total uninstal, Smart Buster, Uninstall Plus, Absolute Uninstaller….etc Imi place cum arata si cum se comporta, raman cum se spune la mana lui.

    1. happyday

     Am citit un articol despre un test realizat de cei de la 7tutoriale iar rezultattele indicau ca IObit ar fi mai performant decat Revo. Pe cel din urma il folosesc de multa vreme, in varianta Pro, e un dezinstalator bun insa mai are ceva scapari. Eram doar curios sa aflu si o alta parere despre IObit. Multam de raspuns. 🙂

   2. Valigw

    Si eu folosesc IObit uninstaler, m-am obisnuit cu el.
    Mi se pare mai simplu, dar nu stiu daca este mai bun!

 2. WindowsCluj
 3. InstalareWindowsCluj
 4. TheArgint
 5. Bobe Ionut Gabriel

  https://www.youtube.com/watch?v=Ze3phvPrYyc Un promo pentr un site web

 6. Str
 7. Ana
  1. WindowsCluj

   Asta-i clipul lui TheArgint 🙂 TheArgint fiind un alt canal de YouTube de-al meu. m_Z si stratos, ati pus tot clipurile mele, vad ca au succes 🙂 va plac?

 8. m_Z
 9. stratos

Leave a Reply